Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Bad Kleinkirchheim
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Haus Wagner Bad Kleinkirchheim
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Péter64
123 élménybeszámolót írt
123
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Bad Kleinkirchheim
2006.04.03. 13:31
Itt zártuk a hétvégét (a szezont még nem) ápr 2-án, vasárnap. Szombat este sétáltunk a faluban, lentről elég gyászosan nézett ki a terep. A St Oswald oldalon semmi mozgás nem látszott, pedig a tábla szerint mentek a liftek.
Vasárnap reggel inkábba Kaiserburgnál kezdtünk. Az itteni nem túl nagy parkoló is csak félig telt meg. Az időjárás változékony volt, de napsütés is előfordult. Normálisan síelni kb. délig lehetett, de addig a Kaiserburg és a Strohsack is nagyon jó volt, sőt szuper. A Klammer pályát már nem kezelték, máshol gyakorlatilag nem is próbálkoztunk. Délután 2-től elkezdett esni jég/hó/eső, magasságtól függően, levergődtünk a hegyről és irány haza. A délelőttért viszont megérte, az olyan volt, mint januárban, csak folyott rajtunk a veríték.
Elvileg Húsvétig nyitva van, de nagy elvárásokkal már nem érdemes ide menni. Mindent összevetve az idei BKK szezon nekünk nagyon bejött, decemberben jártunk itt először, aztán voltunk itt még hatszor, összesen 18 napot, egy-két ködös nap kivételével mindig elégedetten távoztunk.
Péter
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.