Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowboard bakancs kérdés

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
golo
959 élménybeszámolót írt
959
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Snowboard bakancs kérdés
2015.03.18. 09:26
Tapasztalatok 11 nap használat után: továbbra is jól tart, nagyon közvetlen és határozott tőle a lap irányíthatósága, a legkisebb rezdülést is továbbadja. Ez az eddigi legmerevebb bakim. Ehhez nagyban hozzájárul a merev alumínium kötés is, amit kimondottan ehhez a bakihoz vettem: http://www.sp-united.com/bindings/slabone_M/
Nagyon jól passzolnak egymáshoz, az orrpánt jól illik a baki orrára, olyan mintha ráöntötték volna. A kötéshez adott 2 féle hosszúságú orrpánt közül a hosszabbikat szereltem fel, azzal tökéletes. Nagyon tetszik hogy teljesen sima a baki orra, nincs varrás, ami gyengítené vagy kikophatna.
A talp nagyon jól fog, nem csúszik, mászásra is biztonságos.
Egyetlen negatívum, hogy ha nem mozgatom a lábam (pl. felvonózás közben), akkor elkezd zsibbadni a talpam, de csak akkor, ha a befűzéskor nem figyelek oda és az alsó szekciót a kelleténél jobban meghúzom.
A le és felvétel egyszerű, gyors. A fűző modern, puha anyagból van, nem lazul meg, nem fagy össze, könnyen oldható marad.
Azon is meglepődtem, hogy mennyivel szárazabb marad benne a lábam, mint más bakancsokban. A nedvességet a bélés beszívja, majd kivezeti. Szárítani esténként alig kellett.
Előzmény: (Idipolisz 182222)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.