Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síszimulátor

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
ozsi
2143 élménybeszámolót írt
2143
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síszimulátor
2016.04.07. 07:37
Tegnap egy családdal mentem el a szimulátorra. A célszemély egy lelkes srác volt, akit havon oktattam többször.

Amikor már kellően elfáradt, a család fiatal hölgytagja is szerette volna kipróbálni a szimulátort. Kezdő síelő, most kezd párhuzamossá válni a síelése, de óvatos, félénk. Ennek ellenére hamar ráérzett, és szépen ment rajta.

Feltűnt a bal térdének a mozgása a terhelés megérkeztekor. Jeleztem, hogy ezzel érdemes lenne foglalkozni, mert ez esetleg fájdalmakat, kopást fog okozni a későbbiekben.
Ja, hát az neki szokott fájni, és voltak is már orvosnál, keresik az okát...

A síelésben, a szimulátoron ugyanazokból a mozgásmintákból dolgozunk, mint a hétköznapi életben. Nincs különbség, legyen szó járásról, futásról, fociról vagy bármiről. Amit itt kijavítunk, máshol is javulást fog hozni.
A különbség abban van, hogy a szimulátoron és az edzőeszközökön pontosabban tudunk mozgásszerkezetet elemezni és javítani, mint a valós környezetben.

A családfő is elmondta, hogy neki meg a bal térde szokott fájni egy pontban, de csak a foci közben. Jobb lábas, hamar levezettük, hogy a kitámasztásban lehet a hiba, rosszul rögzítheti a térdét. Biztos, hogy javítható a mozgásszerkezet korrigálásával.
Legközelebb őt is feltesszük a szimulátorra és az egyensúlyeszközökre, hogy megkeressük az okot és elkezdhessük kijavítani.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.