Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síléc lopás Ausztriában

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síléc lopás Ausztriában
2016.03.21. 22:34
Mondjuk pont Kaprun esetében elég necces a lopás, gondold el, ha Flachauban fenn lopnak lécet, akkor a tolvaj a szélrózsa minden irányába lesíelhet vele, sőt, az alsó hüttéknél csak bedobja a kocsiba és megy is. Kaprunnál nem tud lesíelni, csak lekabinozni, így elég nagy a lebukás veszély. Egyébként ezek a lopásnak hitt dolgok nem csak itt, hanem a többi síterepen nem konkrét lopások, hanem egyszerű figyelmetlenségből fakadó léccserék. Az átlag síelőknek a nagy része nemhogy a síléce márkáját, de még a színét sem tudja, hatványozottan igaz ez azokra, akik kölcsönőznek léceket. Természetesen időnként felbukkannak kelet-európai bűnbandák akik jórészt rendelésre nagyüzemben lopnak, mint pár éve Obertauernon.

Az ilyen kellemetlenségek ellen 15-20 euróért (két sör s egy gőzgombóc ára) sílakatot lehet bármelyik sportboltban vagy akár a neten beszerezni.

A biztosító természetesen nem fizet egy őrizetlenül hagyott lécért, az apró betűs részt mindig érdemes elolvasni, ez nem Uniqua specialitás, nagyjából mindenkinél így működik. Akkor fizetnek, ha zárt sítárolóból viszik el.

Függetlenül ezektől az eset sajnálatos.
Előzmény: (maci-laci 188842)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.