Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Párhuzamos kanyarodás tanulása mikor?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Lackó
3275 élménybeszámolót írt
3275
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Párhuzamos kanyarodás tanulása mikor?
2020.04.22. 19:40
Igazad van, minden szakmában, így persze a síoktatásban is vannak jobbak, jobban képzettek, tehetségesebbek, és vannak, akik kevésbé azok.

Én szerencsére nem látom ilyen tragikusnak a helyzetet, szerencsére kevés kivételtől eltekintve azért az elmondható, hogy aki megszerez egy oktatói képesítést -bármelyik sportágban-, annak legalább az elvárható minimális szintű sportági jártassága megvan.

Persze én is láttam olyan síoktatót, akihez még az ellenségemet sem íratnám be, de azért nem ez az általános. Inkább a nagyon alapszinten képzett, tulajdonképpen még nem is valódi oktatói képzettséggel rendelkezőkkel szokott gond lenni, amikor a tudásuknál többet vállalnak, vagy erre kényszerítik őket.

És természetesen az önjelölt oktatók nagy része, akik esetleg úgy viselkednek, mintha azok lennének, de valójában kontárok.

Képzett oktatóknál azért szerencsére ritkán látok olyat, hogy ne tudnának botozni, vagy ahogy írod "Alsoteste es labai kocsit mozognak jobbra balra minden elkezpeses nelkulkicsit jobbra balra".

Videók alatt nem tudom, mikre gondolsz, esetleg linkelj be olyat, ami szerinted hibás mozgás, és esetleg olyat, ami szerinted rendben van, és akkor tudnánk beszélgetni róla.

Amúgy valóban tele van a net rettenetes "oktató" videókkal, de persze vannak jók és kiválók is. Kérdés, szerinted melyik melyik. :-)

Az egyszerűségben és abban, hogy érteni kell, amit csinálunk, ebben egyetértünk. Amit csak lehet, nem kell túlbonyolítani.
Persze attól, hogy egyszerű valami, még nem biztos, hogy jó megoldás. :-)
Előzmény: (endre77 209195)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.