Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Stubai-gleccser
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Sporthotel Cristall**** - gyönyörű wellness szálloda a Stubai gleccser közelében
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kristina
26 élménybeszámolót írt
26
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Stubai-gleccser
2015.12.07. 18:02
Múlt héten síeltünk három napot Stubai-on. Kifejezetten úgy indultunk neki, hogy tudtuk, jó idő lesz - és így is volt. Ezt nyilván sokan figyelhették, mert kicsit többen voltak, mint ebben az időben, hétköznap általában.A létszámot az is nyilván megnövelte, hogy a gleccsereken kívül nem nagyon van máshol ennyi síelhető pálya. Itt viszont a fenti pályák mind nyitva voltak, a tömeg eloszlott.
A hóminőséget mi olyan 95 %-osra minősítettük. :)Az biztos, hogy rendesen küzdhettek, hogy a színvonalat tartani tudják. Pénteken a legleterheltebb 4-es, 4a pályákon egész nap működtek a hóágyúk. A letöréseknél, a 3-as, a 4-es és az 1b pályán volt jég rendesen és néhol kilátszottak a kövek is, de szerintem kezelhető volt a dolog. Reggel a szélső 10-es pályán alig voltak, délután pedig a nagy kedvenc 20-as pálya lett mindig szinte teljesen üres. Mindkettő tökéletes állapotú volt még ilyenkor is.
Egyszer már voltam itt és nem emlékeztem, hogy 2300 méteren a Mittelstation-nál, ahová a nap végén gyakorlatilag az összes síelő lecsúszik, van egy tök ócska bódé, ami valahogy nagyon nem illik a modern gleccseres logisztikába. Olyan, mintha az Üvegtigrisből kölcsönözték volna. :))) Szól a tuc-tuc zene és árulnak mindenfélét. De nekem tetszett. :)
Az előző kommentekkel egyetértve én is azt javasolnám mindenkinek, hogy az ingyenes síbusszal menjen. Tényleg praktikus.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.