Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Fogadó a táncoló kecskékhez - szállás Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól kb. 3 km-re
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Mátraszentistván Sípark
1001 élménybeszámolót írt
1001
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2013.01.08. 00:15
Kedves Rera!

Köszönjük az észrevételeket!

Hóágyúzás napközben:
Elnézést kell kérnünk a hóágyúzásért, de sajnos tényleg muszály folyamatosan havat gyártani. Az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy minden hóágyúzós perc számít, hiszen sajnos eléggé szeszélyes mostanában az időjárás. Ezért erősítjük még a havat a meglévő pályákon is, de ez csak 1-2 napot vesz igénybe, utána nem zavarjuk a mesterséges hóviharral a vendégeinket! A honlapon legközelebb jobban felhívjuk a figyelmet a leírt problémára.

WC a parkolóban:
A parkolók/pénztár környéki WC kérdés egy többéves probléma, amit nem volt egyszerű megoldani (szennyvíz, fűtött helyiség, vezetékes víz), de az idei szezonra megoldottuk, csak elfelejtettük a fejlesztéseink közé kiírni, ill. még külön tábla nem jelzi. Tehát az idén kibővült síkölcsönzőnkben, ami a pénztár alatti parkolóban található, van női és férfi mosdó is külön! Tehát akit nagyon sűrget a természet, úgy az autóból kiszálva már nem kell messzire rohannia! :)

No picnic:
Bizony a Hóhatár Hüttében nem engedjük meg az otthonról hozott italok/ételek elfogyasztását, mert sokszor a fizető vendég elől foglalják az ülőhelyet, asztalt. Nem hírdetjük külön, de a Hütte alagsorában lévő vendégrészbe szoktuk leküldeni a "piknikező" vendégeinket, ha kicsi a forgalom úgy nem szoktunk szólni, ha pedig az alagsorban sincs hely, úgy a Kör-Bárban is lehet élvezni az otthoni ízeket. Tehát nem kell kint a hidegben enni annak, aki esetleg nem a Hüttében költi el a pénzét. Ha a mai kis forgalom ellenére szólt az egyik pultos, úgy elnézést kérünk, nehezen tudnak ennyi mindent megjegyezni, holnap újra el lesz nekik mondva! :)

Hóhelyzet:
Nagyon jó időnk van egyébként, reggel nyit a szerpentin pálya, a hétvégén a 3-as piros pálya és a snowtubing (hócsúszdapark) is! Az üzemelő pályáinkon jelenleg kiváló a hóminőség, hétköznap nincsenek sokan, nincs sorbanállás, ahogy Rera is mondta, egész nap lehet pörögni!

Szép havas telet!
Előzmény: (Rera 149691)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.