Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Parádsasvári Fakuckó - 4 fős faház dézsafürdővel a Mátrában
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Mil
800 élménybeszámolót írt
800
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2008.11.24. 20:37
búúton,
nagyon érdekel amit mondasz, szívesen hallgtnálak az ilyen élményediről! (Persze ne itt a fórumon diskuráljunk.) Más forrásból is hallottam ilyen sztorikat, pl. a Székelyföldről mesélt hasonlót egy szintén szociológus (!)kollegám. Valószínűleg ő sem értette félre a helyzetet. Hiszek neked és utólag is elnézést kérek, amiért lentebb nem hittem egy sporttársnak.

Azért nem hittem, mert velem soha semmi ilyesmi nem történt, pedig sokat utazok Szlovákiában, Erdélyben és a Vajdaságban is. Soha semmi ilyesmi. A minap is Nagyváradon jártam, és pont az ellenkezőjét tapasztaltam, tudniillik, hogy a román eladók is kézzel lábbal, magyar szavakkal próbáltak velem kommunikálni.

Lehetnek magyarázatok az általad említett viselkedésre, egy ilyen magyarázat pl., hogy a Magyarországról látogatók olyan rossz benyomást alakítottak ki magukról (fennhéjzás stb.), hogy arra reagálnak így. Nem hiszem, hogy az ideológia megy a nacionalista komcsi elnyomás (önmagában) kialakíthatná ezt a magatartást. Persze én 79-es vagyok, nincs annyi élményem arról a korról.

Bocs az offolásért.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.