Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Wood Villa Mátra - egyben bérelhető új, jacuzzis gerendaház a Mátraszentistván Sípark mellett
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Szali
219 élménybeszámolót írt
219
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2009.03.17. 18:20
Én nem teljesen a vitához szeretnék hozzászólni hanem inkább az árakhoz.
Kedves sporttársak!
Machuék annak idején nagy fába vágáták a fejszéjüket ,amikor megípítették a síparkot. A pontos költségeket nem ismerem ,de biztos több 100milló ,vagy több milliárd Forintba került a sípálya. Ennek a pénznek meg kell térülnie ,mert ügye minden ember ha egy új üzletett csinál szeretné viszontlátni a pénzét.(esetleg a bank szeretné látni a pénzét)
9 sípálya van ,ezeket a sípályákat nem kevés áramért és pénzért szinte egész télen amikor a hideg engette hóágyúzták. (és nem csak télen:))
+ ehhez jön a 2 ratrak üzemanyaga+ karbantartási öszegei
+ a 6 sílift.
Persze lehet példálozni külföldi sípályákkal (én is szoktam járni Ausztriába,Szlovákiába),de ott magasabbak a hegyek jobbak a körülmények=több pálya,másak az életkörülmények.
Ha megtérült a beruházás akkor vagy újabb fejlesztések lesznek (esetleg egy 4-es ülős) vagy a bérletárak csökkenhetnek majd arra a szintre ami elég a sípark üzemeltetéséhez. (reményeim szerint).
Én 3x voltam a Síparkban (idén még nem) és tényleg nagy tömeg volt,de az alföld országában (ahol Közép-Eu legnagyobb völgyhídja is találhatö) mégis hihetetlen ,hogy ennyi ember síel.8és valjuk be azért ha nem lenne jó híre a síparknak akkor nem síelnének ott ennyien) Én sem örülök annak ha valami drága (vagy annak tűnik) ,de úgygondolom néha tovább is kell tudnunk nézni az orrunknál és ha nem is tudjuk ,de azért sejthetnénk ,hogy nem hiába annyi az ára az adott dolognak amennyi.

Hajrá Magyarországi sípályák!

ui.: Remélem érthető ,hogy mit akartam mondani:)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.