Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
A Páholy | Grand Chalet Mátra
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bujtos
7 élménybeszámolót írt
7
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2009.03.17. 21:03
Teljesen elképesztő egyes emberek, mit meg nem engednek maguknak! Attól még, hogy a fórumba bárki névtelenül beírhat nem jelenti azt, hogy bármit írhat. A kritikának meg van a normális, inteligens emberhez méltó módja!!!
Aki egy ilyen egyszerű dologra nem képes annak nincs helye semmilyen fórumon!

Zsoci!
Ezeken a dolgokon már én is elrágódtam, aztán felmerült benem egy pár kérdés: Miért ne lenne jó az üzemeltetőknek az üdülési csekk elfogadása, hiszen ezáltal még az is otthagyná a pénzét akinek nincs készpénze? Miért ne lenne jó az üzemeltetőknek a 4 órás jegy, amikor az valószínűleg forgalom emelkedést hozna? Szerintem nagyon egyszerű erre a válasz! Van valami akadálya.
A Sípark nem egy multinacionális cég, ahol csettintenek egyet és máris megterem mindennek a lehetősége! Ennek ellenére viszont minden szép ütemben, magyar vállalkozásokhoz képest jól fejlődik. Egész egyszerűen türelmesnek kell lenni és várni, hogy minden elérje a célját. Egy ilyen összetett és bonyolult iparban, mint a síeltetés nem lehet azt elvárni, hogy minden egyszerre, lineárisan fejlődjön. Miért van az, hogy ebben az országban az emberek többsége úgygondolja, hogy ami magyar az már szar és ami a külföldi kizsákmányoló cégeké az a jó, hát kérem szépen könnyű úgy az egyről a kettőre jutni (multik), hogy a háttérben minden lehetőség adott! Ha jól tudom, akkor a Sípark óriási bankhitelből épült-épül fel, óriási kockázatot vállalva ezzel! Gondolom ha majd egyszer visszanyögik ebben a rossz gazdasági helyzetben a hitel+kamat törlesztőt, lesz idő+energia arra, hogy minden apró hibát kijavítsanak.

Nem folytatom tovább az így is kissé zavaros hozzászólásom, annyi dolog van a fejemben...

Üdv: István
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.