Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Mátraszentistván Sípark
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Avar Hotel Mátrafüred****S - új wellness szálloda a Mátra szívében
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
elanzso
13 élménybeszámolót írt
13
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mátraszentistván Sípark
2009.12.29. 22:05
1) ne aggódj nem jön a fekete autó csak van különbség észrevétel meg rendszeres fikázás között. Aki olvasta a korábbi fórumot tudja miről beszélek. A fikázással egy bajom van: ha nem tetszik nem kell odamenni. ha meg odamész fogadd el, hogy ez egy magyar sípálya magyar tetves gazdasági rendszer adta bürokrata feltételek mellett, nem osztrák állam, régió, város vállalkozó által összehangolt fejlesztés.
az is csoda hogy van, nemhogy még használható. sokan ezt nem látják az egészben, hogy milyen körülmények között kell összerakni egy adott értékegységet. Ha ez a csapat ugyanezt az energiát (legyen szó Eplényről vagy MSZI-ról) osztrákként teszi meg, fele ennyit sem kellene szarakodni számos dolgon, mert ott létezik még olyan hogy elemi összefogás minden szinten.
Mindaddig amíg valaki nem segíteni, hanem fikázni kezdi egyet javasolnék: a fikát tartsd meg az orrodban nem kell a taknyot szétszórni, mert az csak rossz lesz másnak, de érdemi változást nem hoz.
Az pedig, hogy a magyar sípályák nem figyelnének a fórumokon elhangzott véleményekre az kategorikusan nem igaz, sem Eplény sem MSZI esetében.
csak egy példát hadd mondjak: ezek az emberek több száz millió forintot nyomtak be ebbe, nyögik a hitelt sorolhatnám. Mindemellett baromi sokat dolgoznak, azért, hogy LEGYEN HÓ AHOL SÍELHETÜNK! lehet hogy hosszú távon kb. 15 éves időszakban majd egyszer megtérül ez a beruházás, de addigra ezek az üzemeltetők, tulajdonosok az egész munka adta stressz meló stb. miatt baromira le lesznek strapálva.
megtehetné mindkettő, hogy szépen hátradől és berakja betétbe a pénzét és nyugodtan iszogatja a kávéját a kandalló előtt, csak akkor hol síelnénk Magyarországon? elárulom 2005 óta sehol! mert annyira meleg és hószegény idények voltak, hogy alig volt természetes hó ami hosszú távon tényleg síelhető lett volna.
nem azt mondom, hogy ne írj negatív véleményt. Írj mert egy konstruktív negatív vélemény javaslattal együtt még segíthet is.
hogy a síelés magyar cirkusza sajnos nem tud minden igényt kielégíteni? ja kérem nem is fog. ez soha nem fog bekövetkezni.
mindössze azok a magyar vállalkozók akik sípályába sportba bármibe fektetik nem kevés energiájukat megérdemelnének annyi tiszteletet, hogy nem a fikázás megy feléjük, mert fikázni mindenki tud. Nem csak itt a sielok.hu-n nem csak a sípályák fórumain, blogjaiban, más sportágaknál is ugyanezt látom.
ezért írtam azt, hogy aki fikázni kezdi az egészet, fejlesszen saját sípályát aztán majd megtudja, mennyi nehézséggel jár ez az egész. ha meg nem fejleszt akkor nem kell a takony vélemény, mert azzal csak kárt okoz
végül ui: 1300 méteren már több hó van mint 800 méteren, és azok a csúcsok 200 km-en belül vannak Bp-től.
Előzmény: (stewie 77864)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.