Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Franciaország
Risoul - Vars
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kristina
26 élménybeszámolót írt
26
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Risoul - Vars
2016.02.11. 19:03
Mi egy turnussal később, február első hetében voltunk itt és "meridával" tökéletesen egyetértek.
Mi Vars Sainte Marie-ban laktunk az Olympique pálya aljánál a pár éve épült Odalys nevű apartmanházban, ami francia viszonylatokban kifejezetten tágas volt! A recepcióra lehetett reggelre kenyeret rendelni, de ezen kívül a faluban gyakorlatilag egyetlen kis bolt volt. Az árak itt is és az egész terepen mindenhol horrorisztikusak voltak és ezt először tapasztaltam Franciaországban. Egy 0,5-ös Coca-Cola 4,40 volt már a falu fölötti első hüttében is. A WiFi-ért szinten mindehol fizetni kellett, vagy valamit fogyasztani kivéve az Office de Tourism-ot, ami mindenhol fél hétig van nyitva. Szóval szerintem ezekre jobb felkészülni.
A tereppel kapcsolatban még annyit szeretnék hozzátenni, hogy a hóhiány és a szerintem sokszor alaptalanul kritizált francia "lezserség" ellenére, a pályákat meglepően jó állapotban találtuk. Az volt a benyomásom, hogy egy pályát vagy nagyon tökéletesre készítettek el, vagy inkább lezárták. Na, most ez a terep olyan hatalmas, hogy így is bőven kitölti a hat napot.
Összességében nagyon jó hetet töltöttünk itt és ugyanez a hely még plusz egy méter hóval mindenképpen megérné, hogy visszamenjünk!!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.