Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Olaszország
Alta Badia
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
kulacs
110 élménybeszámolót írt
110
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Alta Badia
2005.12.19. 11:22
Azt hiszem nem is fogsz találni. Tavaj én sem találtam. Magam foglaltam végül is. Ebben az altabadia.org oldal adott segítséget.
Ezen az öt falu összes szállás lehetősége rajtvan. A mellékelt térképeken az összes ház szerepel, hotel, motel, panzió, apartman, kiadó szoba, egyszóval minden.
Azt tudnod kell, hogy a szállások nagyon drágák, a sibérlet piszok drága, ráadásul 7 éves kortól csak junior jegyet lehet venni ami csak egy picivel olcsóbb a felnőtt jegynél, a hüttékben iszonyatos árak vannak. Tehát összességében talán ez az egyik legdágább siterület Olaszországban. Olyan mint Madonna és Cortina vagy Val Gardena. Itt még az előbb említettekkel ellentétben nics "közeli olcsóbb falu". Itt mindenütt igen drágák az apartmanok. A heti 1000 eurós az még olcsónak számít.
A legolcsóbb La Val. Innen kb 25 perc alatt lehet eljutni Corvarába. Bár du. 4 körül lehet hogy a vissza út több ideig tart...
A következő árszint Pedraces és St. Cassiano. Innen már indulnak felvonók. A St. Cassiano-i tojásos felvonó a végtelennek tűnő kékpálya rendszerbe repít fel, a Pedraces-ivel meg át lehet jutni La Villá-ba.
La Villa már igazán elegáns hely itt az árak komolyodnak és nagyon sok a szálloda, panzió.
A non plusz ultra az Corvara és Colfosco.
Az olcsóbb apartmanokkal az a baj, hogy évekóta redszeresen visszatérő vendégek foglalják le. Szinte csak kihalásos alapon lehet megcsípni egyet.
Nekünk sikerült egy nagyon korrektet kifogni Pedracesban. Ebben a szezonban is megyünk, sőt a bácsi kérdezte, hogy mi a tervünk a 2007-es (!) szezonra, mert egy kedves régi kuncsaftjuk visszatérne...
Ha most akarsz próbálkozni, igen nagy szerencse kell majd hozzá. Szerintem a 2006-2007-es szezonra is kérdezz rá.
A nyáron visszatértünk a Dolomitokba. A működő St. Cassiano-i tojásos felvonóval felmentünk a hegyekbe. Csodálatos érzés volt a virágokkal teli sipályákon kirándulni. Ugyanabban a Hüttében ebédeltünk (nyáron még pofátlanabbul drága), ugyanabban a napozó ágyban napoztunk. A gyerekek ugyan azon a játszótéren játszottak, csak jéghegy akkor nem volt. Csodás volt...

Kulacs
03020041.JPG
06260025-kicsi.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.