Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyepsí

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Gutbrod Rezső
152 élménybeszámolót írt
152
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Gyepsí
2009.05.29. 23:18
Sziasztok!

Jó hír, hogy a mai nap lekaszálták a pályát, úgyhogy a holnapi napon kiváló rövidre nyírt gyepszőnyeg várja a gyepsízőket, mely ráadásul még gyönyörű kilátással is párosul.

A szerda esti edzésen elég jó versenypályát sikerült kitűzni, komoly megpróbáltatás volt a hiba nélküli teljesítés, már csak egy automata időmérő hiányzik a teljes élvezethez. Sz. András is kénytelen volt feladni hosszú kényelmesen karcolt íveit, meglepően jól teljesített a kapuk között és azt mondta, hogy nagyon élvezte a megpróbáltatást.
Tumbász Geri is volt Leóval edzeni, kár hogy nem csináltam az általa tűzött kiváló edzőpályáról fotókat. Majd legközelebb. Ismét tudtunk egy kicsit beszélgetni a gyepsí hasznosságáról és teljesen egybevág a saját tapasztalatom az általa mondottakkal. A lényeg most is az volt, hogy bizony a gyepsível meg lehet igazán jól tanulni síelni, persze az elképzeltnél egy kicsit többet kell szenvedni érte, de megéri. A sokak által áhított haladó carving technika, a biztos gyepsí tudás birtokában ugyanis már gyerekjáték lesz.

Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy mindezt szezonon kívül, a sítanulásnál lényegesen olcsóbban, és időjárástól függetlenül, tehát előre tervezhetően tudod megtenni. Kedves sí fanatikusok, akik mindig professzionális sítudásról álmodoztok, ébresztő!!! Itt a csodaszer szinte csak egy karnyújtásnyira Tőletek.

Gyepsíre fel emberek, egy kis "nyári síelés" ilyen gyönyörű környezetben még senkinek sem ártott meg.

További információk a honlapon http://www.visegradsipalya.hu

Üdv! Nagyvillám Gyepsí Csapat!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.