Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Olaszország
Alleghe - Civetta
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Residence Civetta - modern apartmanok Alleghe-Civetta lábánál
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
scottish
11 élménybeszámolót írt
11
9 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Alleghe - Civetta
2018.02.15. 11:54
Február első hetében voltunk itt a Sítanoda szervezésével. Először a szervezés. A Sítanoda profi csapat, ha valaki kiskorú gyerekkel akar menni síelni/boardozni, úgy, hogy legyen egy fél szabad napja, akkor őket válassza. Nos mi nem voltunk ennyire szerencsések, mivel egy kétéves és egy három hónapos picit cipeltünk magunkkal. Két kérésünk volt, hogy legyen babakád, és hogy van e lehetőség szánkózni. Mire kiértünk egyikre sem sikerült választ kapnunk. A kádat úgy kellett hajkurászni, ami 12 órás vezetés után esete nem volt kellemes. A szánkózásról pedig annyit, hogy a recepción (Mareson, Hotel Corona ***) simán elmondták. Ami jó volt, mert így nem cipeltük feleslegesen a szánkót.

Abban a reményben, hogy a nagyobbik pici majd szánkózik, apa és anya felváltva csúszik vettünk két - szerintem - régióbérletet 200 euroért/fő. Hát a Marmolade-ra tuti nem jó, máshová már nem mertünk elkódorogni.

Az idő remek volt. Az utolsó előtti faluban még nem volt hó, erre Civettán 1m vastag hó fedett be mindent. Jó volt látni végre igazi téli falut! A pályák remekek. Végül is tök mindegy honnan megy fel az ember ugyanarra a hegyre jut fel, szóval célszerű a kabinossal felmenni. Aztán fentről a szerjózsa minden irányában lehet csúszi Piros, fekete vagy kék pályán. Fent van egy síovi, de olyan pici és az összes cucc a világ legcsúszósabb müanyagából készült, hogy passzoltuk, miután a gyerek háromszor vágódott el. Viszont Mareson és Pianaz között van egy pizzéria, mellette pedig egy vidámpark nevű hely, ahol mozgó járdán lehet felmenni egy dombra. Pici gyereknek a szánkózás, meg a hófánkozás tökéletes. A miénket is úgy kellett kirobbantani.
Egy nap mentünk át a Marmoladera, kirándulni. Gyönyörű hely, marha hosszú gleccserpályával. Na ide majd még eljövünk kettesben lecsúszni.
Egyik nap kipróbáltam a park melletti pályát. A tárcsás felvonóban boardal mókásan visz jobbra-balra. Egy alkalommal dobott ki, én meg szánkáztam le a hegyoldalon.

Gyerekeseknek akkor javaslom a régiót, ha tuti csúszni szeretne, mert B tervre nincs lehetőség.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.