Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Kitzbühel
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Boutique Hotel Bruggwirt - 4 csillagos hotel a tiroli St. Johannban
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Klara
89 élménybeszámolót írt
89
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Kitzbühel
2005.12.31. 10:43
Tavaly egy hetet töltöttünk Hollersbachban, akkor még ez az új felvonó nem volt kiépítve. Személy szerint nagyon örültem, hogy a falu a Kitzbücheli síterephez csatlakozik, mert az öt besíelt síterephez képest (Wildkogel, Kaprun, Cell am Zee, Zillertal Arena keleti része, Kitzbühel) ezt tartottam a legjobbnak, igaz a Zillertal Arena csak egy kis részét tudtam megismerni, maradt is hiányérzetem!
Úgy Hollersbachnak, mint a Kitzbüheli síterepnek van külön web oldala, település, illetve pályatérképekkel, ezt érdemes áttanulmányozni. Mi tavaly a Mittersill legdélibb szakaszánál csatlakoztunk a pályarendszerre. A síszafari besíeléséhez kell egy egész nap, ha visszafelé is meg akarjuk tenni, bizony igyekezni kell! A pályák általában erősek, a kapruni piros pálya szerintem a kitzbüheli kéknek felel meg.
A Resterhöhe új pályáját ugye nem ismerem, de Mittersillnél tanulópályát nem találtam, igaz nem is kerestünk. Ha a csapatban kezdők is vannak érdemes a Wildkogelnél kezdeni, ez a pálya 12 km-re van Hollersbachtól. Megjegyzem, hogy a Wildkogelen vannak erősebb pályák is, kellemes meglepetésünkre, - a fiam szavajárásával élve - a terep nem bizonyult "libalegelőnek".
Továbbiakban, ha részetesebb info kell szívesen állok rendelkezésre, akár közvetlenül e-mailen is (bolygone.klara@axelero.hu).

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.