Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Turracher Höhe
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Alpin Peaks Aparthotel - új prémium apartmanok, közvetlenül Turracher Höhe sípályái mellett
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
doki1964
11 élménybeszámolót írt
11
8 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Turracher Höhe
2019.02.01. 14:34
A héten nagy csapattal voltunk itt pályaszálláson, kanadai rönkházban laktunk (Mei Zeit Hüttendorf). Csak ajánlani tudom a helyet, nagyon igényes, a házból gyakolatilag a pályára lehet kimenni.

Az S6-on mentünk (GPS szerint ez a legrövidebb és a leggyorsabb is) és Murau felől mentünk fel, az út letakarított, száraz volt. Megjegyzem, hogy amikor hétfő reggelre kb 15 cm hó esett, nemcsak az főutat, hanem a mellékeseket is azonnal csinálták.

Ez volt elmondható a pályákról is, minden nap reggelre leratrakolva, szépen elkészítve.

A terepen minden tudásszintű síző találhat magának megfelelő pályát a gyerekektől az egészen haladókig. Személyes kedvenceim a pirosak voltak (25, 24,2,3,4,14) de a nagy kékek (18, 1, 17) is tetszettek.

Alapvetően a Kreischberghez hasonlítanám a méretei miatt, de annál jobban szétterül, nem olyan koncentrált, emiatt nem tűnt a hétvégén sem zsúfoltak, sőt a szélső pályákon néha magunkban csúszunk.

Negatívumként csak azt tudom megjegyezni, hogy nem működik a seetaxi, így a két oldal közötti közlekedés nehézkes, illetve a felvonókat nem a legmodernebbek, több húzós is van közöttük.

Szerintem jó választás annak aki el akarja kerülni a tömeget és közepes méretű síterepet választ akár családdal akár haverokkal.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.