Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Chopok dél és észak
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Hotel Bystrina - Nyári wellness csomag
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
M.Ádám
10 élménybeszámolót írt
10
22 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Chopok dél és észak
2004.01.25. 21:35
Hello

Na voltam csuszkáni ezen a dombon:) Most egy kicsit elegem lett a télből. Egész végig szinte esett a hó és -10-nél ritkán volt melegebb,de a jobb napokon volt -17 is,ha elég magasra merté menni:) A föntebbi régiókban a szél néha úgy fújt,h egy holland szélmalom is megkattant volna:),s kb a ködtől annyit láttál,mintha egy tejesköcsögbe ugrottál volna egy fejest:) A pályagondozás szörnyű,kb olyan mint az Atlanti oceán vihar közben. Se teljes hosszban se teljes rendszerességgel nem ratrakolják öket szerintem. Erre a desszert az egész nap menö hóágyuk a -15 ben,ami miatt úgy érzed mintha nemmaradna arcod:) A hirhedtt szlovák vendégszeretetből is kaptam,rájöttem mennyire is szeretnek ök minket:)
Na mind1,azé ennyire nemvolt rossz,nem babazsurba mentünk hanem síelni szóval még mindig jobb volt így mint 25fok melegben. Végre kiélhettem magam,száguldoztam mindenhol:) Viszont az északai síelés szerintem az egyik legnagyobb flash. A pályát nagyonkorrektre megcsinálják a nappalihoz képest,és nagyonagy élmény a megvilágított pályán száguldozni.
Az egyetlen dolog ami viszont tényleg rossz,h Zahradky és Jasna között nem100% élvezetes a kapcsolat.Ezen szerintem kicsit hangolni kellne. A lényeg,h jóvolt:)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.