Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magyar határhoz közel - Joglland

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Vécsey Zsolt
275 élménybeszámolót írt
275
21 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Magyar határhoz közel - Joglland
2021.01.10. 22:25
Sziasztok,
remek hóviszonyokat találni Jogllandon ebben a szezonban, ilyenről csak álmodtunk az elmúlt néhány évben. Sajnálatos, hogy pont most nem élvezhetik ezt a nyugati határszél síelői. Hauereck és Wenigzell (éjszakai síelés,péntek 19-21) képeket mellékeltem. Az éjszakain nem voltak 50-60 főnél többen. Szombaton annál inkább, tele volt a parkoló mindkét helyen, még az Ö3 is azt közölte, hogy több síterep sem fogad több vendéget, de ez nem volt igaz, mert mindkét helyen volt még parkoló. Hauerecken és Wenigzellben nincs online jegy amúgy.
Az osztrák síelőknek fegyelmezettebbeknek kell lenni, mert az osztrák politika éppen ma fenyegette meg a liftek üzemeltetőit a bezárással, ha a Covid védelmi szabályok betartására nem figyelnek jobban. A képeken látjátok, hogy igenis figyelnek rá, az igaz, gyakran maszk nélkül álldogálnak. A pihenő síelők kezében mindenütt ital, vagy étel van, hiszen nem lehet leülni az éttermekben, de maszkban inni-enni nem lehet.
Hauerecken olyan helyeken (erdő) is lehet síelni, ahol csak kivételesen jó/sok hó esetén lehetett korábban, most ez a helyzet és Wenigzellben is tökéletes a pálya.

https://sielok.hu/fotoalbum/wenigzell-2021-esti/galeria/
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.