Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Olaszország
Kronplatz - Plan de Corones
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Dr.Bubo
50 élménybeszámolót írt
50
10 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Kronplatz - Plan de Corones
2023.01.31. 10:04
Múlt héten ezen a síterepen töltöttünk egy hetet. Összességében egy jó síterep, mindenkinek ajánlom. Jók voltak a hóviszonyok, hétfőn esett kb. 20 centi, aki most megy, jó pályákra számíthat.Tágas, jó pályák, minden sítudásnak megfelelő terep. Jól kezeltek, modern liftekkel.Nekem az egyedüli negatívum, hogy rengeteg buborékos lift van, sokat kell lecsatolni, cserébe keveset/vagy nem is kell sorban állni.Tömeg nem volt, egy-egy kék pályán volt néha több síelő, de kezelhető volt.
Szinte minden pályán vannak hütték, általában azonos kínálattal, levesek, tészták, rántott hús. Ajánlom azokat, ahol kemencében sütött pizzát kínálnak, egy nagy pizza 10-12 euro között mozog, míg egy leves gombóccal 8-10 euro.
Ha ezen a területen síelsz, nagyon ajánlom a Sella Ronda kört, felejthetetlen élmény. Innen nem tudsz rácsatlakozni, de a közelből több helyről, mi Corvarában álltunk meg, és onnan indultunk. Zöld kör az óramutató járásával ellentétes irány, míg a narancssárga azzal megegyező. 4 teljesen különálló síterepen visz keresztül, gyönyörű tájakon, lélegzetelállító helyeken, csúcsokon át.
A másik javaslatom Marmolada, a gleccser. Ha erre jársz, ne hagyd ki! A tetején 3342 méteren a sziklába vájt Madonna Grotta kápolnát feltétlenül meg kell nézni ( ingyenes). Onnan csak a nagyon jól síelőknek javaslom a csúszást,a felvonóval le lehet menni az aljára, és kb.100 méterre van a buszmegálló, 5 euro a jegy a síbérlet kasszánál. Ezzel pár perc alatt felérsz a síterep olyan részéhez, ahol újra lécre tudsz állni.
Szóval jó terep, jó pályák, jó infrastruktúra, ajánlom!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.