Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síbakancs mustra; avagy melyik a legjobb

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Dave
209 élménybeszámolót írt
209
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síbakancs mustra; avagy melyik a legjobb
2016.11.20. 13:49
Update: Megvettem az új lábravalót.
Dorogi SportosBolt-ban 3 órán át tartó próbálgatás után a lábamra formáztunk egy Atomic Hawx Ultra 110-est bakancsot. 130-as sajnos nem volt, így csak 110-es lett. Felpróbáláskor egy picit nyomott oldalról. Ez a lábramelegítés után elmúlt, tökéletes lett. Nagyon könnyű(1600gramm), Sidas betétes, memoryfoam béléssel(rámelegíted, kihül és lábadformájú marad). A csatok nagyon könnyen járnak. A dőlés 13-17 fok közt állítható, alapértelmezetten 15 fok. Érdekessége, hogy a dőlés oldalirányba is módosítható, ha valaki O vagy X lábú kicsit. A dobozban volt egy extra betét, amivel szűkíthető kicsit a cipő: pl. ha valakinek picit kisebb kéne, vagy ha ki lett taposva a cipő az évek során. Klasz, hogy gondoltak az elmúló évekre is és nem csak az új cuccot kicsengető vásárlót veszik emberszámba.
Ha valaki Hawx-t nézegetne és el van veszve az almárkák közt: a Magna(102mm) a legszélesebb, Prime a közepesen széles(100mm) és az Ultra a legszűkebb(98mm). Csak azért írom le, mert nem nagyon van róla konkrét tájékoztatás sehol.
Részemről eredetileg Hawx Prime 120-at néztem ki, de Ultra-ra kellett váltanom, mert a Prime-ban előre-hátra tengelyen nézve elforgott a lábfejem. Nem gondoltam volna, hogy 2mm ennyit számít. A súlya kicsit szokatlan, a régi Salomonhoz(2,2kg) képest néha olyan, mintha nem lenne a lábamon cipő.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.