Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síléc gyerekeknek

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
TZoli
1159 élménybeszámolót írt
1159
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síléc gyerekeknek
2016.03.02. 15:26
Szerintem ez közel sem ilyen egyszerű. Ezeknél a több éves, sűrűn gazdát cserélő gyerekléceknél a race is lehet, hogy egy agyonhasznált, kitaposott idejétmúlt darab.
Aztán úgy mint a felnőttnél, jó ha illeszkedik a cipőhöz. Ne felejtsük el, hogy a gyerekcipők komfortosabbak (néha csak egy csatos), a használt itt is lehet kitágult, elnyűtt.
De nem ez a legfontosabb, hanem, hogy mit mond a gyerek. Az oktató persze, hogy azt mondja, amilyen módon a legjobb tanítani. Aztán a gyerek meg folyton buckázni akar, vagy éppen a buckák miatt nyavajog és csak a biliárd asztal a jó. Vagy állandóan a pályán kívül akar csámborogni.
Régen egyszerű volt. Nézd fiam, Itt a lécem, még nagyapád is csúszott ezzel! Menj, próbáld ki!
Ma is majdnem ugyanez van, csak a kipróbálás egy kicsit szélesebb skálán mozog. Mi már kipróbáltunk minden "szembejövőt". Volt 80 cm-es párhuzamos, Volt 110-es GS Völkl racetiger, 120 cm-es SL race emelt platnival (akkor épen egy nagyon jó állapotú, a lábát jól tartó 4 csatos cipője volt), most inkább a divatnak megfelelően szélesebb csőrű all mountain van (ugyanolyan jó cipővel). De már megvettem a jövőre kelleni fog 10-cmrel nagyobb lécet, ami inkább kezelt pályára való keményebb léc. Kicsit kisérletezően hat, de mikor, ha nem most. 2-3 hónap, aztán úgy is másik lesz. Mire több éves léce lesz, meg már drágább is lesz, addigra legalább lesz saját értékítélete.
Előzmény: (Dave 188198)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.