Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síbakancs választás

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
nimbus2
39 élménybeszámolót írt
39
9 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síbakancs választás
2023.02.06. 19:55
A témához kapcsolódó friss tapasztalat: 6 éves Salomon cipő 3 évig jó volt, vásárlásnál a lábamra lett gyári melegítéses technológiával alakítva. Covid szünetben nem volt síelés, aztán a múlt évben 1-3 óra síelés után elkezdte erősen nyomni először a bal belső bokámat az egyik, majd a jobb kislábujjamat a másik cipő. Valami változott a lábaimban, ez van, később megtudtam, hogy egyáltalán nem ritka ez a dolog, mással is előfordult már :)
Mivel a cipőt szeretem és nem akartam újat, ezért elmentem a dorogi Sítechniká-hoz (nem reklám, ők vannak hozzám a legközelebb), ahol kb. 2,5 óra munkával és próbálgatással tökéletesre alakították ezen a két kritikus ponton. Érdekes, hogy a lábujjat volt nehezebb megcsinálni és a bokát könnyebb, én fordítva tippeltem.
Mindezt egy nagyon barátságos négyszámjegyű összegért és közben rengeteg hasznos infót is kaptam, volt idő némi beszélgetésre, amikor vártuk a cipők visszahűléseit (több körben, apránként érték el a végleges állapotot).
Tehát csak ajánlani tudom, hogy ha nem tökéletes a cipő, akkor menjetek el egyedi alakításra, szánjátok rá az időt, mert újból egy 100 százalékig lábamra illeszkedő cipőm lett, azóta több egész napos síelés benne van a cipőkben és a lábaimban :)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.