Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Ukrajna témájú cikkeink

2019.10.07.
Bukovel: havazott az ukrán síterepeken is
A Kárpátok magasabb részein havazott a hétvégén, az ukrán síterepek is befehéredtek az első nagyobb havazás után.
2019.04.15.
Utazás autóval ukrán síterepekre
Az ukrán síterepek még nagyon sok téli sportokban jártas honfitársunknak "szűz" területnek számítanak. A síterepek fejlődésével viszont egyre többen keresik fel ezeket a helyszíneket, elsősorban Bukovelt. Nekik készült ez a kis összeállítás, az utazás megkönnyítésére.
2018.12.07.
Bukovel: már lehet síelni a legjobb ukrán síterepen
Az elmúlt hétvégén a síelésre kiéhezett ukránokat a farkasordító hideg sem tartotta vissza attól, hogy végre csúszhassanak egyet hazai havon, Bukovel síterepén. A szezonkezdethez nagyban kellett a hóágyúk segítsége, mivel a természet eddig szűkmarkúan adagolta a havat.
2017.01.06.
Négy autót temetett be a lavina Kárpátalján
Ukrajna, Kárpátalja. Szerda délután Alsókalocsa (Kolocsava) település közelében négy autót temetett maga alá egy lavina – tájékoztatott a Kárpátaljai Megyei Katasztrófa-elhárítási Főosztály sajtószolgálata.
2017.01.05.
Bukovel: a magyar síelők új kedvence
Kevés olyan síkomplexum van a környező országokban, amelynek annyira dinamikusan növekszik az ismertsége és elismertsége, mint a Kárpátokban található Bukovelé.
2016.11.13.
Ukrán havazás: 430 településén nincs áram
Vasárnapra virradóan leesett a hó Ukrajna nyugati felében, a havazás következtében már kilenc megye 430 településén nincs áram - közölte Hennagyij Zubko regionális fejlesztési miniszter.
2016.02.21.
Közös síbérletek Semmering és Bukovel síterepeire
Újabb érdekes bérletkombinációt jelentettek be a sívilág nemzetközi színterén. Ezúttal az ausztriai Semmering és az ukrajnai Bukovel lép frigyre, vagyis a két síterep közös bérletet bocsát ki már az idei szezonban. A korábban megvásárolt bérletek egy kis ráfizetéssel érvényesek lesznek mindkét síterepre.
2014.12.06.
Síelős körkép: Szlovénia, Andorra, Ukrajna és Balkán
Tekintsünk most egy kicsit távolabbra az ismertebb európai országok síterepein. Bár ilyenkor még sokan csak az osztrák és szlovák hóadatokat lesik, már máshol is lehet síelni, és sok helyen pedig készülnek a nyitásra. Érdekességek néhány európai országból, hogy áll a szezonkezdet?
2014.01.24.
Itt a tél! Folyamatos helyzetjelentés a környékről
Január utolsó hétvégéig kellett várni, hogy végre tél legyen itthon is. A következő napokban hideg és kisebb-nagyobb mennyiségű hó várható itthon és a környező országokban is. Csütörtök délutántól folyamatosan figyeljük a hóhelyzet alakulását, meglátjuk, tényleg megérkezik-e a tél valahára.
2013.12.31.
Hol lehet a téli olimpia 2022-ben?
Múlt héten lezárult a 2022-es téli olimpia rendezésére kiírt pályázat határideje. Összesen hat helyszín jelentkezett arra, hogy otthont adjon az eseménynek. A legközelebbi a lengyel-szlovák pályázat, de nézzük végig mind a hat jelentkezőt, mi szól mellettük vagy ellenük?
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 92 vendég és 13 regisztrált felhasználó látogatja.