Ukrajna témájú cikkeink

Ma indul a szezon Ukrajna legnagyobb síterepén, Bukovelben

2022.12.22. síelők.hu
December 22-én elindul a 2022/23-as síszezon Bukovelben. A jelenlegi helyzetben ez egy kisebb csoda, de tisztán látszik, hogy minden hátráltató körülmény ellenére a síterep üzemeltetői azon dolgoznak, hogy létrehozzák a Kárpátokban a nyugalom szigetét, ahol bárki megpihenhet.

Egész évben használható síterep nyílt Ukrajnában

2022.08.24. Bata Attila
A háború közepén adták át az ukránok az új szabadidő-központot, amely a nyugat-ukrajnai Lviv központjától négy kilométerre épült a Vinniki közelében. A rengeteg mozgásigényt kielégítő létesítményben műanyag pálya is épült, amelyeken akár egész évben lehet síelni.

Covid-kalauz a környező síterepekre - 2021/2022

2021.12.14. 2022.02.25. Bata Attila | frissítve: 2022.02.25.
Már számos európai sícentrumban megkezdődött a szezon. Idén is megkíséreljük a lehetetlen vállalkozást, vagyis összegyűjteni az információkat, hogy mi az aktuális helyzet a hazai és a környező országok síterepein.

Ukrajna legnagyobb síterepe felfüggesztette működését

2022.02.24. síelők.hu
Bukovelben tegnap még főszezoni hangulat volt, a 19 síliftből 19 működött és tele volt a síterep üdülővendégekkel. A háború kitörésének hírére a sícentrum létesítményeit bizonytalan időre bezárták. Ma kezdődött volna az Ukrán Slopestyle és Big Air Bajnokság, holnaptól pedig az első bukoveli nyílt FIS Snowboardcross Bajnokság, a versenyeket törölték.

Ukrajna legjobb síközpontja is megnyitott, ezek a szabályok

2021.12.13. TravelBukovel.hu
December 10-én elindult a 21. síszezon Bukovelben, a magyar határtól 230 kilométerre található síterepen. A nyitóhétvégén a 16 ülőliftből 12 már működik is. A 75 kilométeres pályarendszernek egyelőre nagyjából a negyede nyitott meg, főképp kék pályák. December közepén nagyobb havazás várható a Kárpátokban, ezután fokozatosan nyitják majd meg a piros és fekete pályákat.

Ukrajna: havazott a kárpátaljai síterepeken

2020.04.14. Bata Attila
A hétfő reggel érkezett kisebb lehűlés az alacsonyabban fekvő helyeken csak esőt, viszont a hegyvidéki területeken havazást hozott.

Bukovel: havazott az ukrán síterepeken is

2019.10.07. Bata Attila
A Kárpátok magasabb részein havazott a hétvégén, az ukrán síterepek is befehéredtek az első nagyobb havazás után.

Utazás autóval ukrán síterepekre

2010.01.21. 2019.04.15. síelők.hu | frissítve: 2019.04.15.
Az ukrán síterepek még nagyon sok téli sportokban jártas honfitársunknak "szűz" területnek számítanak. A síterepek fejlődésével viszont egyre többen keresik fel ezeket a helyszíneket, elsősorban Bukovelt. Nekik készült ez a kis összeállítás, az utazás megkönnyítésére.

Bukovel: már lehet síelni a legjobb ukrán síterepen

2018.12.07. Bata Attila
Az elmúlt hétvégén a síelésre kiéhezett ukránokat a farkasordító hideg sem tartotta vissza attól, hogy végre csúszhassanak egyet hazai havon, Bukovel síterepén. A szezonkezdethez nagyban kellett a hóágyúk segítsége, mivel a természet eddig szűkmarkúan adagolta a havat.

Négy autót temetett be a lavina Kárpátalján

2017.01.06. síelők.hu
Ukrajna, Kárpátalja. Szerda délután Alsókalocsa (Kolocsava) település közelében négy autót temetett maga alá egy lavina – tájékoztatott a Kárpátaljai Megyei Katasztrófa-elhárítási Főosztály sajtószolgálata.

Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.