Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Aletsch Arena - Riederalp, Bettmeralp, Fiescheralp témájú cikkeink

2017.12.09.
Ezek lettek 2017 legjobb síterepei
A világ legnagyobb síterepeket tesztelő oldala, a skiresort.de 2017-ben is díjazta a világ legjobb síterepeit. Idén 11 ország síterepei kaptak elismerést három fő kategóriában.
2017.11.02.
Újabb közös svájci-francia bérlet a szezonra
Az idei szezontól három síterep egyesíti erőit. A jelenleg is francia és svájci síterepeket tömörítő, Portes du Soleil, a svájci Négy-Völgy, valamint a svájci Aletsch Arena döntött úgy, hogy saját szezonbérletesei a másik két síterepen öt napot ingyen síelhetnek a következő szezonban.
2017.08.01.
Hóágyúzással növesztenék újra a svájci gleccsereket
Hans Oerlemans, holland tudós teóriája szerint az olvadó gleccserek problémájára a mesterségesen előállított hóréteg jelenthet megoldást.
2017.06.28.
Jungfrau: Guinness-rekord jóga 3500 méteren
A svájci síterep úgy döntött, hogy megdönti a legmagasabb helyen végzett csoportos jógázás rekordját. Az előírás szerint legalább 250 résztvevő kellett a rekord hitelesítéséhez, ehhez képest még további 10 jógázót is sikerült beszervezniük. Júliusban kiderül, hogy érvényes-e a rekord.
2017.02.26.
80 éves bácsi négyméteres lécekkel síel
Persze nem állandóan, legutóbb például az unokaöccse kedvéért. Art Furrer a nyolcvanas években lett ismert, amikor egy kandi kamerás felvétel kedvéért felcsatolta a négy méter hosszú síléceket. Azóta a lécek a pincében pihentek, amíg 34 évvel később az unokaöcs rákérdezett, hogy most is tudna rajtuk csúszni?
2016.05.10.
Skiareatest 2016 - díjazták a szezon legjobb síterepeit
A Skiareatest csapata egész szezonban az Alpok síterepeit járta, hogy különböző kritériumok alapján pontozza őket. Az értékelésekből kialakult a legjobbak sorrendje, mely alapján megszületett az idei szezon díjazottjainak listája. A díjátadót a Prowinter szakmai vásáron tartották meg Bolzanoban (Bozen).
2015.03.16.
Art Furrer, a síakrobatika feltalálójának története
Art Furrer története fiatal korában kezdődött, amikor mindössze 36 dollárral a zsebében nekivágott a világnak és egy Wallis kantonban található hegyi faluból Amerikába költözött. Az USA-ban hihetetlen karriert futott be, elit síoktató, tévés színész, híres reklámarc, ezeknek köszönhetően pedig multimilliomos lett.
2013.12.18.
Svájci Alpok: eltűnő (?) gleccserek nyomában jártunk
Aggasztó mértékben fogynak az Alpok gleccserei. 150 éve tart ez a folyamat és ha ez így megy tovább, akkor a következő 100 év alatt bevégzik földi létüket. Eggyel több ok, hogy saját szemünkkel lássuk őket: december elején a Svájci Alpok legnagyobb gleccsereit csodáltuk meg hótalpakon, sílécen.
2013.10.07.
Európa TOP10 családbarát síterepe
Kedvezményes gyerek síbérlet árak, különleges gyermekfelügyelő szolgáltatások, kalandparkok, gyerekbarát liftek, síovik, síiskolák és játszóterek a pályán: így kezdődik egy családbarát síterep jellemzése. A Skiresort.de portál elkészítette saját listáját a világ 10 legjobbjáról!
2013.01.07.
Felejthetetlen síélmények várnak Svájcban
Svájc világszerte a minőségi termékeiről, szolgáltatásairól híres. Nincs ez másképpen a síturizmus terén sem: legyen szó liftekről, pályakarbantartásról, szállodákról, éttermekről, vagy olyan alapvető szolgáltatásokról, mint síkölcsönzés: a svájciakban nem csalódhatunk.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »