Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Aspen Highlands témájú cikkeink

2018.12.08.
Külön pálya kutyával sítúrázóknak, új szabályokkal
Ritka lehetőséget biztosított évekkel ezelőtt az amerikai Aspen síterepe a kutyatulajdonosok részére, akik kedvenc négylábújukkal szerették volna tölteni az időt a hegyekben. Külön kutyás pályát jelöltek ki a sítúrázóknak. Azonban az utóbbi időben egyre jobban szigorítanak a szabályokon.
2017.10.04.
Szavazás: Deer Valley a legjobb amerikai síterep
Szokás szerint, a szezon előtt az egyik amerikai síelős magazin olvasói idén is megszavazták a legjobb észak-amerikai síterepeket. Tíz kategóriában szavaznak az olvasók, majd összesítik a pontokat. Idén a hat évvel ezelőtti győztes, a 20 éve az élvonalban található Deer Valley lett az első.
2016.03.16.
Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones Aspenben síelnek
A hírességek is emberből vannak, ezért nem meglepő, hogy hódolnak a síelésnek vagy egyéb téli sportoknak. A híres hollywoodi pár, Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones, Aspenben élvezte a tavaszi síelést a napokban, ott ahol korábban Douglas megkérte Zeta-Jones kezét.
2015.12.27.
Aspen: nyolcvan utast mentettek ki az elromlott síliftről
Ritka szerencsétlen tradíciót folytat a világ egyik legismertebb síterepe, az amerikai Aspen. Az idei már a harmadik ünnepi időszak egymás után a coloradói síterep életében, amikor valami műszaki hiba történik a liftekkel. Ezúttal 80 utast kellett lehozni egy elromlott ülőliftről, a szezon legforgalmasabb időszakában.
2015.09.20.
Aspen: kiadó Antonio Banderas háza a síterepen
Talán még időben szólunk a hamarosan meginduló szezon előtt, hogy ritka lehetőség kínálkozik a coloradói Aspen síterepén. Az egykori házaspár, Antonio Banderas és Melanie Griffith hatalmas háza kibérelhető egy sívakációra, de meg is lehet venni, ha úgy hozná a sors. Még egy rövid sípálya is van a ház mellett.
2014.02.20.
Rihanna síterepen ünnepelte a születésnapját
Ha már síterepen, akkor természetesen az amerikai Aspenben (Colorado állam), ahol amúgy is könnyen hírességekbe lehet botlani. Rihanna barátnőivel utazott az elit amerikai síterepre, ahol kibéreltek egy házat, jókat buliztak és pózoltak a havas hegyoldalban.
2013.10.24.
Idén újra - Síelj ingyen a HELLY HANSEN-nel!
VEGYÉL HELLY HANSEN SÍDZSEKIT, ÉS INGYEN NAPIJEGYET KAPSZ AZ ASPENI VAGY A CHAMONIX PÁLYÁKRA! A "Síelj Ingyen!" ajánlat 2014. áprilisáig érvényes.
2013.09.25.
Jön a Dumb és Dumber (Dilibogyók) folytatása
Ki ne emlékezne erre az 1994-es filmre, amelyben az a két szerencsétlen mindent elkövet, hogy egy táskát visszajuttasson csinos tulajdonosának. Később Aspen síterepén találják magukat, és a havas terepen folytatódik tovább a fergeteges vígjáték. Hamarosan jön a folytatás az eredeti szereplő párossal.
2011.02.06.
Százezres publikum előtt zajlott a Winter-X-Games
Az extrém sportok téli világjátékát, a Winter-X-Games küzdelmeit immár egy évtizede mindig Amerikában, a Colorado állambeli Aspenben rendezik, a Buttermilk Mountain nevet viselő hegyen. Az ESPN sportcsatorna nagyszabású idei eseményén síelők, hódeszkások és a hómobillal ügyeskedők adtak számot tudásukról.
2010.12.22.
Karácsonykor 20 ezer forint felett a napijegy Amerikában!
Valószínűleg vége lehet a válságnak az Atlanti-óceán másik oldalán, hiszen karácsonykor szokatlan magasságokba emelkednek a napijegy árak a leghíresebb colorádói síterepeken. Aspen, Vail és társai 100 dollárt vagy annál többet is elkérnek attól, aki a nem elővételben veszi meg a napijegyét.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »