Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Breckenridge témájú cikkeink

2019.11.01.
Ritka október: rég hullott ennyi hó a coloradói síterepeken
Sorra dőltek meg a coloradói síterepek októberi hórekordjai. Eddig kivételesen jól indul a szezon.
2018.11.09.
Hatalmas havazás után nyílnak Észak-Amerika síterepei
Kicsit irigykedhetünk az Atlanti-óceán másik oldalára. Észak-Amerikában egymást követik a nagyobb havazások és ahhoz képest, hogy november második hétvégéjéhez közeledünk nem rossz, hogy közel 20 síterepen lehet síelni a hétvégén Kanadában és az USA-ban.
2017.03.27.
Az ember, aki a sítérképeket rajzolja
Aki járt már amerikai síterepeken, vagy találkozott oldalunkon amerikai terepek térképeivel, annak biztosan feltűnt, hogy milyen szépek, részletgazdagok és olyanok mintha egy művész festette volna őket. Nos, a többségüket valóban egy művész készítette.
2017.03.13.
Veszélyes: jávorszarvas rohant a snowboardosokkal
Ritka, de nem teljesen szokatlan eset történt az amerikai Breckenridge síterepén pénteken. Ahogy a lenti videóban is látható, egy jávorszarvas tűnt föl két snowboardos mellett, akik közül az egyik elővette a mobiltelefonját és elkezdte filmezni a mellettük rohanó állatot.
2016.04.01.
Legek sorozat: A világ legmagasabb síterepei
"Leglegleg" sorozatunk mostani cikkében a világ legmagasabb síterepeit mutatjuk be. Egyes síterepeken nem egy helyen már oxigénpalack szükségeltetik a síeléshez, de Földünk mely országaiban találhatjuk őket? Összeállításunkban olyan terepekről írunk, ahol a hütték helyett az oxigén bárok kerülnek előtérbe.
2016.01.23.
Újabb rekord: 831-en ittak felest sílécről
Az amerikai Breckenridge síterepén az idén is népünnepélybe torkolt, amikor a város apraja-nagyja, valamint a turisták összeálltak és egy hatalmas sílécről egyszerre hajtották fel a felest. A múlt héten 277 kidobott sílécet raktak egymás mellé, közel 397 méter hosszan, amelyből 831-en kortyoltak egyszerre.
2016.01.20.
Gyarmati Panka: kezdődik a világkupa!
A hétvégén a kaliforniai Mammoth Mountainon vesz részt idei első „éles bevetésén” hazánk legjobb snowboardosa. A verseny a csütörtöki selejtezőkkel kezdődik.
2016.01.10.
Videó: így síel le a pályán egy freestyle síelő
Az amerikai Bobby Brown professzionális sportoló a freestyle világából. Többször is részt vett már az extrém sportok téli fesztiválján, a Winter X Games versenyein, valamint kijutott a tavalyelőtti téli olimpiára Szocsiban. Ezt a felvételt a kedvenc síterepén, az amerikai Breckenridge-ben vették fel.
2015.11.20.
Nyitónap: hol van már a tavalyi zsúfoltság?
Idén november 13-án kinyitott az egyik ismert coloradói síterep, Breckenridge. Tavaly az egész internetet bejárta a helyi televíziós társaság amatőr filmje a nyitó nap tömegéről. Idén már kissé másként nézett ki a nyitónap, mint a tavalyi zsúfolt nap.
2014.01.13.
Rekord: ennyi felest még nem ittak sílécről
Egy őrült téli fesztivált rendeztek az előző héten az amerikai Breckenridge síterepén. A sok remek program mellett megdőlt a „shot ski” rekord is, vagyis körülbelül 300 méter hosszan sikerült összefűzni a síléceket, rögzíteni rajtuk a feles poharakat, és egyszerre meginni belőle az alkoholt.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »