Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Jahorina témájú cikkeink

2022.03.31.
Síelés az Európai Unión kívül: Jahorina, Bosznia
Talán még sokan emlékeznek a téli szezonokat megnyitó Hó-Show kiállításokra. Ez már jó ideje nem létezik, de sok élmény köt hozzá a mai napig. Ezen a vásáron találkoztam először a boszniai síelés lehetőségével: egy bajai snowboardiskola Jahorinára szervezett táborokat. Síelés Boszniában? Egyszer ki kell ezt is próbálni!
2022.02.28.
Az idei lesz Jahorina történetének legjobb szezonja
A boszniai síterepen idén is pörög az élet. Az elmúlt évek fejlesztései után és a lazább járványügyi intézkedések hatására az idén minden eddiginél nagyobb forgalmat könyvelhetnek el. Már most megdőltek a tavalyi szezon látogatottsági számai.
2021.12.20.
Jahorina: hatalmas fejlesztések, öt új sílift épül idén
Nehéz szavakat találni az idei fejlesztésekre a boszniai Jahorina síterepén. Tavaly minden idők legjobb szezonját zárták, ezek után az idén komoly fejlesztésekkel rukkolnak elő. Ügyes átszervezésnek (is) köszönhetően öt új lift épül az idei szezonra, egy kabinos, két hatszemélyes és két húzólift!
2021.01.25.
Bosznia-Hercegovina: közös síbérlet négy síterepre
Múlt hét kedden jelentette be négy boszniai síterep (Jahorina, Bjelašnica, Ravna planina és Vlašić), hogy ezentúl egy közös, 10 napos bérlettel, mind a négy síterep használható mind a belföldi, mind a külföldi síelők részére.
2020.12.01.
Bosznia-Hercegovina legjobb síterepén is lehet már síelni!
Ha az Alpokban csak korlátozottan lehet síelni decemberben, amelyre egyre több az esély, akkor ebből hasznot húzhatnak más síterepek, például a boszniai Jahorina. A Balkán egyik legismertebb síterepén vasárnap kezdődött meg a szezon.
2020.02.11.
Jahorina: legsikeresebb hétvégéjét zárta a boszniai síterep
Az egykori olimpiai színhely az előző hétvégén 10 ezer látogatót fogadott, amely rekordnak számít az idei szezonban. Ehhez kellettek a programok is, de legfőképpen az, hogy a hétvége előtt kb. 35 cm friss hó érkezett a sípályákra.
2019.12.09.
Jahorina: új kabinos lift és sípályák a boszniai síterepen
Az egykori Jugoszlávia síterepén 1984-ben még téli olimpiát rendeztek. Egy hosszabb hanyatlás után gyors tempóban fejlődik a síterep.
2019.11.24.
Jahorina: közvetlen kabinos lift a szarajevói repülőtérhez?
A boszniai síterep igencsak ambiciózus terveket jelentett be az utóbbi időkben, ezek közül is kiemelkedik a közeli repülőtér és a síterep összeköttetése egy ülőlifttel.
2019.10.17.
Európai síterepek, ahová fapadossal is elutazhatsz
Nincs kedved 10-20 órát autóban, buszban ülni, amíg a havasokba érsz? A Budapestről induló fapados járatokkal gyorsan és olcsón eljuthatsz akár egzotikusnak számító síterepekre is, ha időben nekilátsz a szervezésnek. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján adunk pár konkrét tippet.
2019.02.01.
Letették az esküt a téli EYOF-ra utazó magyar sportolók
Letették az esküt csütörtökön a szarajevói téli Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra (EYOF) utazó magyar sportolók. A fogadalomtétel szövegét Miklós Edit, a Magyar Sí Szövetség elnöke olvasta fel, aki 2014-ben a szocsi téli játékokon hetedik lett lesiklásban.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »