Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Puchberg am Schneeberg - Wunderwiese témájú cikkeink

Túrasí tippek Alsó-Ausztriában, kezdőknek is

2019.02.07. 2022.12.13. sielok.hu | frissítve: 2022.12.13.
Minden olyan hegymászónak, aki szívesen hódítja meg a hegyeket sítalpakon, jól jöhet ez az összeállítás, melyben összeszedtük a legjobb helyeket, melyeket Alsó-Ausztria a sítúrázóknak kínál.

Téli túrázás a Bécsi Alpokban

2018.01.17.
Varázslatos panoráma, friss levegő, mindent elárasztó nyugalom: Aki festői téli környezetben egy kis mozgásra vágyik, az a Bécsi Alpokban kiváló téli és hótalpas túraútvonalakat talál. A kirándulás kényelméhez hozzájárul, hogy a közelben mindig találunk egy alpesi hüttét, egy hegyi vendéglőt vagy egy barátságos szállodát.

Ezek az újdonságok várnak Alsó Ausztria síterepein

2017.10.31. Alsó-Ausztria Infó
Új családi park és szállodák, aprés ski hütték nyíltak Alsó-Ausztriában: a magyar turisták továbbra is bizalommal választhatják a közeli osztrák régiót hosszabb-rövidebb kirándulás céljából - fogalmazott Petra Bohuslav turizmusért és gazdaságért felelős tartományi miniszter azon az exkluzív budapesti sajtóeseményen, ahol őstermelők is képviseltették magukat, ízelítőt adva saját készítésű finomságaikból.

Puchberg: épült műanyagpálya, de van elég hó is

2017.02.05. Stánicz Balázs
A Schneeberg naposabb oldalán fekvő Puchbergen az utóbbi években egyre rosszabb telek voltak, elmaradó vendégek, kevés sínap jellemezte a határ közeli sípályát. Az idei szezonban már hó sem kell a síeléshez. December elseje óta üzemel a műanyagpálya, de mostanában a hóval sincs gond.

Hochkar: 30 cm friss hó, hamarosan teljes üzemben

2016.01.06. Bata Attila
A hideg és a havazás beindította a határhoz közeli, alsó-ausztriai pályákat is. Hochkaron nagyon készülnek a hétvégére, járatják a hóágyúkat. Minél előbb szeretnék az összes pályát megnyitni. A környék többi síterepén még csak kevés pályát nyitottak meg, de legalább elkezdődött a szezon!

Puchberg am Schneeberg: a hétvége óta nyitva

2014.02.05. Bata Attila
Ausztria keleti részén sem mindenhol hozott örömöt a téli időjárás. A magyarok körében is népszerű, a határhoz közeli Puchberg am Schneeberg síterepe is csak az előző hétvégén tudott kinyitni. Ez még csak olyan próbaüzemnek számít, hiszen igazából még csak most kezdődik a szezon.

Freeride sorozat: Schneeberg, a Fehér Óriás

2009.11.09. 2010.05.10. Stánicz Balázs | frissítve: 2010.05.10.
A Bécsi medencéből szemlélve fehér óriásként hat a távolban meredező Schneeberg, azaz Hóhegy. Nevét nem véletlenül kapta: amikor a Fertő-tónál már kezdődik a fürdőszezon, a Havas Óriás ormait még hó borítja. Itt még májusban-júniusban is lehet hófoltokon síelni!

Freeride tippek Alsó-Ausztriában

2007.04.23. 2009.03.01. Stánicz Balázs | frissítve: 2009.03.01.
Hazánkhoz a legközelebb Alsó-Ausztria két nagy hegye, az egymás közelében található Schneeberg és a Raxalpe nyújt oszták viszonylatban kitűnő lehetőségeket mélyhósízéshez.

Gemeindealpe és Puchberg: síelés gyermekáron

2008.11.26. Stánicz Balázs
Sorra nyitnak ki a közelebbi és távolabbi osztrák síterepek. Némelyik síparadicsom kedvező bérletárakkal csalogatja a síelőket és hódeszkásokat; ilyen Gemeindealpe és Puchberg is.

Sítúra és freeride a Schneeberg-en

2006.10.13. Hernádi László
A Schneeberg az Alpok Magyarországhoz legközelebb eső 2000 méternél magasabb hegye, a főgerincen lévő Klosterwappen nevű csúcs tengerszint feletti magassága 2076 méter. Remek úticél kirándulásra, sítúrázásra, freeridozásra. Ehhez adunk néhány tippet.

h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.