Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Ski Arena Seefeld - Rosshütte & Härmelekopf témájú cikkeink

2019.02.19.
Északisí-vb: hat magyar az ausztriai világversenyen
A női 5 és a férfi 10 kilométeres klasszikus stílusú sífutó verseny szerdai selejtezőjével kezdődik meg az északi sí világbajnokság az ausztriai Seefeldben, ahol két sportágban hat magyar áll rajthoz.
2019.01.16.
Havazás után: 451 cm hullott egy tiroli településen
Úgy néz ki, hogy véget ért a nagy havazás Ausztria északi oldalán. A helyi meteorológiai intézet (ZAMG) tájékoztatója szerint még nem áll rendelkezésükre minden adat a január 1. és január 15. közötti időszakról, de az biztos, hogy számos új rekord született.
2018.11.12.
Tirol: tavalyi hóból épített pályák nyitnak és zárnak
Kitzbühelben már elég korán, október 13-án megkezdődött a síszezon. Akkor a tavalyról elrakott hóból lehetett síelni a Restelkogel környékén. Két héttel később a versenyről is híres Hahnenkamm oldalában hasonló módon nyitottak pályát, amelyet a hétvégén kénytelenek voltak bezárni.
2016.11.28.
GPS tévedés: rossz címre szállították ki a ratrakot
Biztos nem az első eset a történelemben, amikor több települést is hasonlóan hívnak, és a rosszat választjuk ki a GPS-szel. Ez történt egy német cég sofőrjével is, aki a tiroli hegyek helyett a németországi tengerpart közelébe szállította a ratrakot, ahol sok hasznát nem vehették.
2016.04.01.
Best of the Alps - az Alpok 12 legpatinásabb üdülőhelye
A "Best of the Alps" nevű szövetség az Alpok 12 legpatinásabb üdülőhelyének összefogásával jött létre több mint 25 évvel ezelőtt. A 12 kiválasztott település az Alpok öt európai országában található, és mind az alpesi térség legjobb hírű téli és nyári üdülőhelyének számítanak.
2015.11.13.
Seefeld: sífutás napsütésben a tavalyi havon
Egyre több síterepen gondolnak arra, hogy minél hamarabb kellene megkezdeni a következő szezont. Ennek legtöbbször csak egy akadálya lehet, ha nem esik elég hó a szezon előtt. Ennek megelőzésére az egyik legjobban elterjedt módszer az un. snow farming, vagyis az előző szezon havának eltárolása.
2015.10.17.
Ezek lettek 2015 legjobb síterepei
A világ legnagyobb síterepeket tesztelő oldala, a skiresort.info 2015-ben is díjazta a világ legjobb síterepeit. Idén tíz országnak jutott az elismerésből, melyet három fő kategóriában osztottak ki. A „sívilág Oscar-díjának” is nevezett kitüntetést idén 18. alkalommal adták át.
2010.09.14.
Megvadult ló rohant bele a siklóba Tirolban
Különös baleset történt a tiroli Seefeld síterepén. Egy megvadult ló rohant bele teljes erejéből az őszi-nyári szezonban is üzemelő siklóvonatba, nem kis riadalmat okozva a siklón ülő körülbelül 100 utas körében. Az "öngyilkos" ló a helyszínen meghalt, az utasoknak nem történt semmi baja.
2009.10.07.
Az ADAC ismét megválasztotta a legjobb síterepeket
Lassan hagyomány, hogy az új katalógus megjelenésével egyidőben az ADAC kiadó különböző ranglistái is napvilágot látnak. Az ’ADAC SkiGuide 2010’ megjelenéssel együtt nyilvánosságra került a kiadó első értékelése is a legjobbnak tartott európai síterepekről.
2008.11.11.
Az Alpok legjobb síterepei az ADAC szerint
Síeléssel is foglalkozó német kiadóvállalat, az ADAC, kiadta összesítését az Alpok legjobb síterepeiről. Egy tizenöt tagú zsűri az idén másodszor választotta ki az Alpok legjobb síterepeit kilenc kategóriában. A szavazás eredménye erős osztrák fölényt mutat, a kilenc kategóriából hétben ők állnak az első helyen.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »