Menü ≡

Aspen Snowmass témájú cikkeink

2019.12.25.
USA: 65 ezer forintos napijegyárak a síterepeken
Idén sem olcsó dolog az ünnepek között síelni valamelyik felkapott síterepen az amerikai Colorado államban. Kb. 65 ezer forintba került egy napijegy, ha a helyszínen akarjuk megvásárolni.
2019.12.10.
Síelj ingyen!
A szezon első hóesése sokunk számára jóval többet jelent a télikabát felvételénél, hiszen ilyenkor ismét kedvünkre száguldhatunk a havon, miközben a közeli és távoli hegyeket egyaránt felfedezhetjük. Kedvenc téli sportunk űzése közben szeretjük megélni a pillanatot és úgy érezni, hogy igazán élünk, ez pedig szorosan összekapcsolódik a Helly Hansen alapfilozófiájával is.
2018.12.08.
Külön pálya kutyával sítúrázóknak, új szabályokkal
Ritka lehetőséget biztosított évekkel ezelőtt az amerikai Aspen síterepe a kutyatulajdonosok részére, akik kedvenc négylábújukkal szerették volna tölteni az időt a hegyekben. Külön kutyás pályát jelöltek ki a sítúrázóknak. Azonban az utóbbi időben egyre jobban szigorítanak a szabályokon.
2018.09.10.
Megkérték a tolvajt, visszavitte a sílift ellopott székét
Aspen azon amerikai síterep közé tartozik, amelyekről a legtöbb európai síelő is hallott már. A héten valaki fogta az egyik sílift leszerelt székét és berakta a kocsijába és elvitte. Mondhatjuk ellopta. A síterep üzenetben kérte a tolvajt, hogy hozza vissza, különben nem tudja beindítani a liftet a hiányzó szék nélkül.
2017.10.04.
Szavazás: Deer Valley a legjobb amerikai síterep
Szokás szerint, a szezon előtt az egyik amerikai síelős magazin olvasói idén is megszavazták a legjobb észak-amerikai síterepeket. Tíz kategóriában szavaznak az olvasók, majd összesítik a pontokat. Idén a hat évvel ezelőtti győztes, a 20 éve az élvonalban található Deer Valley lett az első.
2016.04.01.
Legek sorozat: A világ legmagasabb síterepei
"Leglegleg" sorozatunk mostani cikkében a világ legmagasabb síterepeit mutatjuk be. Egyes síterepeken nem egy helyen már oxigénpalack szükségeltetik a síeléshez, de Földünk mely országaiban találhatjuk őket? Összeállításunkban olyan terepekről írunk, ahol a hütték helyett az oxigén bárok kerülnek előtérbe.
2016.03.16.
Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones Aspenben síelnek
A hírességek is emberből vannak, ezért nem meglepő, hogy hódolnak a síelésnek vagy egyéb téli sportoknak. A híres hollywoodi pár, Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones, Aspenben élvezte a tavaszi síelést a napokban, ott ahol korábban Douglas megkérte Zeta-Jones kezét.
2015.12.27.
Aspen: nyolcvan utast mentettek ki az elromlott síliftről
Ritka szerencsétlen tradíciót folytat a világ egyik legismertebb síterepe, az amerikai Aspen. Az idei már a harmadik ünnepi időszak egymás után a coloradói síterep életében, amikor valami műszaki hiba történik a liftekkel. Ezúttal 80 utast kellett lehozni egy elromlott ülőliftről, a szezon legforgalmasabb időszakában.
2015.11.27.
Shiffrin dráma az utolsó kapuknál, Lara Gut nyert
Drámai befejezést hozott a pénteki aspeni óriás-műlesikló verseny a nők mezőnyében. Az első futamot az amerikaiak sztárja Mikaela Shiffrin nyerte, majd a másik futamban is nagyon jól síelt, már csak három kapu volt hátra, amikor a botja beakadt a kapuba, elesett és ezzel a bukással egy biztos győzelmet bukott el.
2015.09.20.
Aspen: kiadó Antonio Banderas háza a síterepen
Talán még időben szólunk a hamarosan meginduló szezon előtt, hogy ritka lehetőség kínálkozik a coloradói Aspen síterepén. Az egykori házaspár, Antonio Banderas és Melanie Griffith hatalmas háza kibérelhető egy sívakációra, de meg is lehet venni, ha úgy hozná a sors. Még egy rövid sípálya is van a ház mellett.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »