Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Velka Raca témájú cikkeink

Külföldi bobpályák a környező országokban

2009.06.11. 2022.06.22. sielok.hu | frissítve: 2022.06.22.
A környező országokban is sok helyen találhatunk nyári bobpályákat, összeállításunkban a viszonylag közeli pályákat gyűjtöttük össze. A bobozás nagy élmény minden gyereknek és "örök gyereknek", érdemes beiktatni a nyári programba!

Itt lazíts síelés után: élményfürdők Szlovákiában

2017.09.21. sielok.hu
Bejártuk a szlovákiai síterepek közelében található legjobb termál- és élményfürdőket, és elmondhatjuk: az elmúlt években rengeteget fejlődött a wellness kultúra északi szomszédunknál. Több síterep kombinálja a síbérletét az aquapark belépővel, kár lenne kihagyni a csobbanást!

Miért jó egy kis síterepen síelni?

2017.02.10. sielok.hu
Az elmúlt években a síelők.hu csapatával a síszezont mindig valamelyik közeli kis síterepen kezdtük. Szeretjük a családias hangulatú terepeket, mert a közös síelés itt mindig nagyobb élmény. Nem szakadunk el egymástól, és ha mégis külön síelünk, előbb-utóbb találkozunk valamelyik lejtő alján/tetején vagy a hüttében.

Szlovákia: újabb síterepek üzemelnek ezen a hétvégén

Ha a vártnál kevesebb síterepen is, kevesebb nyitott pályával is, de a jó hír, hogy legalább már egyre több helyen lehet síelni Szlovákiában. A múlt héten nyitva tartó síterepek mellé erre a hétre újabbak nyitottak ki, bár olyanok is akadtak, ahol el kellett halasztani a tervezett nyitást.

Megkezdődött a szezon Szlovákiában is

A szokásos időben, az ilyenkor szokásos hóviszonyok között, mondhatni menetrendszerűen kezdődik az idei síszezon az északi szomszédunknál. A hét elején ugyan hullott egy kevés hó is, de természetes hóból keveset találunk a pályákon, egyelőre még a hóágyúké a főszerep.

Csorba-tó eladása után beindulhat Donovaly fejlesztése

A szlovák téli turizmus egyik legnagyobb üzlete van készülőben. A pletykák szerint a csorba-tavi síközpont a Tátralomnicot és Chopokot is üzemeltető céghez kerül. Csorba-tó jelenlegi tulajdonosa egyben Donovaly üzemeltetője is, így a befolyó vételárból reálisabbak lehetnének a Donovalyba tervezett fejlesztések.

Véget ért PARK SNOW kvízjátékunk!

2010.11.16. 2010.12.03. | frissítve: 2010.12.03.
Kisorsoltuk a szerencsés nyerteseket. Gratulálunk nekik! A nyereményjátékon PARK SNOW síbérleteket és síjegyeket lehetett nyerni, ehhez egy egyszerű, három kis kérdésből álló kvízt kellett kitölteni. A nyereményjáték 2010. december 1-ig tartott.

Közös bérlet Szlovákia legnagyobb síterepein

2010.10.15. 2010.12.01. | frissítve: 2010.12.01.
Szlovákia legnagyobb síközpontjai az idei téli szezontól egy közös, kedvező árú síbérlettel használhatók. Online is megvásárolható a Slovakia Super Skipas, mellyel Szlovákia legnagyobb síterepein lehet síelni, a közeli Donovalytól kezdve, Chopokon és Velka Racán át, egészen a tátralomnici és csorba-tavi lejtőkig!

PARK SNOW: 3 szlovák síközpont közös bérlete

2009.11.16. 2010.01.01. | frissítve: 2010.01.01.
Három szlovák síközpont - Csorba-tó, Donovaly és Velka Raca - fogott össze a PARK SNOW bérletszövetségben és a 2009/2010 szezontól egy új, közös síbérlet bocsátanak ki. Az idei szezonban bármely PARK SNOW központban vásárolt síbérlet automatikusan mind a három síterepre érvényes.

Harminc százalékkal olcsóbb bérletek Donovalyban!

2009.02.26.
2009. március 2-án, hétfő reggeltől komoly árváltozás következik be a közeli Donovaly síterepén. A bérletárak egységesen, minden kategóriában 30 százalékkal lesznek olcsóbbak. Újdonság, hogy a 18 éven aluliak részére még olcsóbb – junior – jegy is váltható a pénztárakban.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.