Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Murcapulco: Murau legvidámabb nyári fesztiválja

2018.05.29. sielok.hu

Murauban idén nyáron ismét megrendezik a már hagyománnyá vált eseményt, a "Murcapulco"-t a Hotel Alpin Murau előtti hídon július 20-21-én. Jelmezes fiúk és lányok mérhetik össze bátorságukat: 14 méter magasságból kell belevessék magukat a jéghideg, hömpölygő Mura folyóba!
Ugrás a folyóba | Fotó: sielok.hu
Ugrás a folyóba | Fotó: sielok.hu
Ha Te vagy a legviccesebben, legmerészebben vagy legprofibban ugró versenyző, esélyed lehet, hogy a zsűri neked szavazza meg az idei Murcapulco vándorkupát és a fődíjat! A verseny 2018 július 21-én, délelőtt 13 órakor kezdődik és egészen estig tart. Ezután veszi kezdetét az ünneplés és a buli!
Idén már 15. alkalommal rendezik meg a Murcapulco-t. Az első években alkalmanként kb. 70 bátor résztvevője volt a rendhagyó versenynek, akik a 14 méter magas hídról a 7 méter mély és kb. 16 °C hideg Mura folyó vízébe ugráltak. A rendezvényre az utóbbi években már több, mint 3000 érdeklődő érkezik, így a versenyt követő éjszakai buliban is garantáltan jó lesz a hangulat.

Murcapulco - az idei fesztivál beharangozó videó
Kapcsolódó infó:
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Rosenkranz Üdülőházak csillagcsillagcsillag
Igazi kis alpesi paradicsom 1.100 méter magasságban, 3,5 km-re Kreischbergtől. 2-10 fős, régi osztrák bútorzatú apartmanok önellátással, társalgóval, reggeli zsemleszervizzel és közös szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almdorf Stadl
Önálló faházak Stadl an der Mur szélén, Kreischbergtől 11 km, Turracher Höhétől pedig 22 km-re. A 70, illetve 100 m2 lakóterületű házak 6-9 fő befogadására alkalmasak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Kreischberg Suiten
Újszerű szálláshely Kreischbergen, pár percre gyalogosan a kis kabinos lift alsó állomásától. 2-6 fős, önellátásos, tágas, modern apartmanok saját infraszaunával, parkolóval és wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.