Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Best of the Alps - az Alpok 12 legpatinásabb üdülőhelye

2007.04.03. 2018.09.15. sielok.hu | frissítve: 2018.09.15.

A "Best of the Alps" nevű szövetség az Alpok 12 legpatinásabb üdülőhelyének összefogásával jött létre több mint 25 évvel ezelőtt. A 12 kiválasztott település az Alpok öt európai országában található, és mind az alpesi térség legjobb hírű téli és nyári üdülőhelyének számítanak.
Cortina d
Cortina d'Ampezzo
Ezek a jól ismert üdülőhelyek vezető szerepet töltenek be a turizmusban, és egyedülálló garanciát jelentenek a kiemelkedő minőségre. Emellett az egész alpesi régió nagyköveteiként is fellépnek. 12 nagyszerű, nemzetközileg is ismert és kedvelt település, amelyek többek között azzal a közös tulajdonsággal is rendelkeznek, hogy a Föld egyik legszebb vidékén fekszenek. A már több mint 25 éve létező szövetség tagjai mind nevezetes síközpontok:
Ausztria (4) Kitzbühel | Arlberg | Seefeld | St. Anton am Arlberg
Németország (1) Garmisch-Partenkirchen
Olaszország (1) Cortina d'Ampezzo
Franciaország (2) Chamonix | Megéve
Svájc (4) Davos | Grindelwald | St. Moritz | Zermatt

A "Best of the Alps" elnevezés a szövetséghez tartozó, a sí- és hegyi üdülés terén úttörő szerepet játszó települések példamutató és hagyományőrző vendégszeretetének márkajegye. Valamennyi településen igaz: az egyedülálló hegyvidék és a varázslatos természeti környezet tökéletes összhangban van a modern nyári és téli üdülés követelményeivel. A "Best of the Alps" jelzőt azonban tökéletes megközelíthetőségük, változatos kulturális kínálatuk és nem utolsó sorban mitikus hegyeik - Dolomitok, Mont Blanc, Matterhorn, hogy csak néhányat említsünk - miatt is megérdemlik. Természetesen magától értetődik, hogy ezek az alpesi települések számtalan, valamennyi kategóriában rendelkezésre álló szálláshelyet és feledhetetlen gasztronómiai élményeket kínálnak.

Chamonix, Franciaország
Chamonix, Franciaország
Kapcsolódó link: www.bestofthealps.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
Szállástippek
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Pension Alta Vista csillagcsillagcsillag
Családias hangulatú panzió a Wildkogel-Arena síterep közvetlen közelében. A szobák többsége 2013-ban fel lett újítva, mindegyikhez külön fürdőszoba és TV tartozik. További szolgáltatások: WIFI, szauna, játszószoba, billiárd, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.