Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelés a szobában házi síszimulátorral

2009.01.07. Bata Attila

Időről-időre bemutatunk őrültebbnél őrültebb eszközöket, amelyek kapcsolódhatnak a síeléshez. Ha nyáron, vagy hómentes téli napokon egy kis csúszásra vágyunk akkor, akkor csak elő kell kapni ezt a fura síszimulátort a hozzá tartozó játékkal együtt.
Akár kezdőknek, akár haladóknak is jól jöhet a képen látható síszimulátor – legalább is a gyártó ajánlása szerint. Persze, kicsit bele kell nyúlnia a zsebébe annak, aki ilyen furcsaságon akar síelgetni, hiszen az ajánlott fogyasztói ára 2285 dollár, azaz körülbelül 450 000 forint.

A játékhoz kell egy számítógép is, az Alpin Ski Racing 2007 játék jelenleg csak PC-n működik. A játékban 18 síterep 32 versenypályái közül választhatunk és versenyezhetünk önmagunkkal vagy másokkal. A pályák között szerepel néhány Világkupa helyszín is, mint pl. Beaver Lake, Lake Louise, Chamonix, Garmisch, Kitzbühel, Wengen, Sestriere, Val d'Isère, vagy Kvitfjell. Hat versenyszámban állhatunk rajthoz, a klasszikus alpesi versenyszámokon (műlesiklás, óriásműlesiklás, Super G, és lesiklás) kívül választhatjuk a freeride és speedskiing opciókat is.

A síoktatók, versenyzők, tudósok és sportorvosok segítségével kifejlesztett játékban egy mikrochip segítségével jut el a mozgásunk a képernyőre. Választhatunk könnyebb és nehezebb pályák között, sőt az autósjátékokhoz hasonlóan a futamunkat rögzíthetjük, visszanézhetjük, hogy legközelebb kétszer ne menjünk neki ugyanannak a kapunak. Maga a SKIGYM szimulátor négyzet alakú, fél méter hosszú és fél méter széles, a súlya 23 kilogramm.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.