Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Új négyszemélyes lift Kranjska Gora síterepén

2007.12.07. Stánicz Balázs

Új négyszemélyes lift Kranjska Gora síterepén Idén úgy tűnt, hogy nem lesz semmilyen komolyabb fejlesztés, bár azt meg kell hagyni, hogy a helyiek tavaly kitettek magukért, hiszen többek között két hatüléses is épült a szlovén síparadicsomokban, és akkor még ne is beszéljünk a többi új ülőfelvonóról vagy éppen a hóágyúrendszerek bővítéséről.

Tehát az idén egész nyáron csend volt, de még szeptemberben is. Szinte már biztosra vette mindenki, idén nem várható sehol, semmi fejlesztés.

Aztán egy szép októberi napon munkagépek jelentek meg a Karavankák lábainál fekvő Kranjska Gora síterepén, hogy megmentsék a szlovén síközpontok mundérját.

A Kekec húzófelvonót, ami immáron 34. szezonján van túl egy fixszékes négyszemélyes libegő fogja felváltani. A lift nagyjából hasonló útvonalon fog járni, mint elődje, viszont 150 méterrel feljebb lesz a kiszállópont, azaz a hegyállomás, így részben új pályarészek is létrejönnek a síterepen.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Kranjska Gora csillagcsillagcsillagcsillag
A szálloda Krajnska Gora pályáitól mindössze 400 méterre található. A wellness centrumban a medencéket és a pezsgőfürdőt, a szaunákat, szoláriumot és a fitnesz termet használhatják a vendégek. 2-4 fős szobák és lakosztályok állnak rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Vitranc apartmanok csillagcsillagcsillag
Felújított, 3 csillagos apartmanház Kranjska Gora központjában, 50 méterre a síliftektől. Az apartmanok 2-5 fősek, konyhából, étkezőből, nappaliból, hálószobából, fürdőszobából és panorámás erkélyből állnak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Hotel Kompas csillagcsillagcsillagcsillag
Kranjska Gora legnagyobb szállodája 156 szobával áll az ide érkezők rendelkezésére, mindössze 100 méterre a legközelebbi ülőlifttől! A hotel nagy wellness részleggel, étteremmel és bárral is rendelkezik. Minden szoba kábel tv-vel, telefonnal, széffel, minibárral, valamint hajszárítóval felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.