Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Számos újdonság az idén a mátraszentisváni Síparkban

2007.11.22. sielok.hu

Az idei szezont is nagy reményekkel várjuk a hazai síterepeken. A tavalyi szezonban a hazai pályák közül egyedüliként az időjárással is megküzdő mátraszentistváni Sípark az idei szezonra is tartogat olyan meglepetéseket, amelyért érdemes kilátogatni a Mátra nyugati részén fekvő síterepre.
Épül a hütte
Épül a hütte
Decemberben átadásra kerül egy igazán hangulatos, 40-50cm vastag szibériai fenyőfából épült Hütte. Hetven síző számára nyújt kellemes melegedési lehetőséget, önkiszolgáló éttermi étkezési lehetőséggel. További "beülős" helység is nyílik: egy kb. 25 főt befogadó körbüfé épül jelenleg, melyből a hatalmas panoráma üvegeken keresztül ragyogó kilátás nyílik a Sípark felső szakaszára.
Elkészült az új korongos Tatrapoma lift is, mely óránként 700 főt tud szállítani, s menetsebessége az igényeknek megfelelően folyamatosan állítható. Használata rendkívül egyszerűnek ígérkezik - kezdőknek is ideális lesz!
Az előző meleg tél bebizonyította, hogy érdemes a hóágyúzást tovább fejleszteni, s így két db új hóágyú is érkezik a Síparkba  a meglévő hat hógyártó berendezés mellé. Újdonság az is, hogy Magyarországon először kerül sor un. tornyos hóágyúk telepítésére, a sípályák intenzívebben kopó szakaszai mellé. A négy méter magasra szerelt hóágyúk 25%-al több havat képesek biztosítani - kiváló hóminőség mellett.

A  tavaly elkészült 1 km hosszú pályavilágítás (4-es pálya) az idei szezonban kerül először beüzemelésre. A mátraszentistváni völgyig terjedő bevilágítás lehetővé teszi, hogy az esti sízésnél a nagy lifteket is járathassuk.

Már csak a hideg időjárás hiányzik ahhoz, hogy a Síparkba látogató vendégek ténylegesen is megismerhessék a sok újdonságot  és azokat használatba vegyék! A Sípark honlapja szintén megújul. A tájékozódást segíti az is, hogy két db nagyfelbontású webkamera fogja bemutatni a pillanatnyi hóhelyzetet a szezonkezdetétől.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.