Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Egy pezsgősüveg teheti tönkre a csehek hétvégéjét

2008.01.03. Bata Attila

Egy pezsgősüveg teheti tönkre a csehek hétvégéjét Sajnálatos és dühítő baleset történt a csehek alpesi síelőnőjével, Sarka Zahrobskával. Éppen egy róla elnevezendő pálya ünnepélyes átadásán vett részt, amikor a kibontott pezsgősüvegből levált üvegdarab olyan komoly sérülést okozott a szeme körül, hogy négy öltéssel kellett összevarrni.

A szerencsétlen baleset igazán dühítő, hiszen a csehek kimondva-kimondatlanul is Zahrobska eddigi sikereinek köszönhetik, hogy újra alpesi VK futamot rendezhetnek. Az egész ország hatalmas izgalommal várja a hétvégi futamokat, amelyeket lehet, hogy ki kell hagynia az ország elsőszámú síelőjének.

Zahrobska jobb szeme mellett négy öltés éktelenkedik, amely bevallása szerint is erősen zavarja a síelésben. A cseh világbajnoknő természetesen nagyon szeretne hazai pályán rajthoz állni és esetlegesen nyerni, de ehhez a riválisokon kívül, még lesz egy-két szava az orvosoknak is. Zahrobska jelenleg az ötödik helyen áll a műlesiklás idei VK rangsorában.

A baleset a helyi síterep, Spinderluv Mlyn egyik pályája mellett történt, éppen amikor a pályát hivatalosan is Zahrobskáról akarták elnevezni. A síterep már korábban is rendezett világversenyeket, de inkább az északi versenyeket tartották is. Női alpesi futamokat először 2005-ben is rendeztek, akkor Kostelic nyerte az óriásműlesiklást, és Anja Parson a műlesiklást.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.