Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

60 cm! Hétvégén Szlovéniába is megérkezett a havazás

2020.09.29. Bata Attila

A hétvégi havazás elért az Alpok déli oldalára is, ahol a legnagyobb mennyiségű havat a szlovéniai Júliai-Alpok magasabb részei kapták, de az ország alacsonyabban fekvő síterepei is befehéredtek egy-két napra.
Vogel - itt is elkezdődött!
Vogel - itt is elkezdődött!
Folyamatosan gyűlt össze a hó a 2514 méter magasan található Kredarica mérőállomáson. Hétfő estére a hóréteg vastagsága már elérte a 60 centimétert, amely a ma reggeli 3 centis havazásnak köszönhetően továbbra is ezen a vastagságon maradt.
Kredarica
Kredarica
Kanin részen már síterep is található, az itteni mérőállomás (2262 m) 43 cm havat mért tegnap este, amelyből mára még 36 cm megmaradt. Természetesen síelni még nem lehet, de szeptemberhez képest tekintélyesnek mondható a mostani hómennyiség, nem sűrűn fordul elő ilyen vastag jó ilyen korán.
Vršič
Vršič
Szlovénia legmagasabban fekvő (1684 m) hágója (Vršič) ezúttal is szépen behavazódott, a tegnapi 23 cm hóból keddre még maradt 17 cm.
Krvavec
Krvavec
Több szlovén síterepen is befehéredtek a hegyek egy rövid időre. A szezon még ugyan messze van, de ez a kis előzetes télből arra jó volt, hogy most lehet megvenni a kedvezményekkel a szezonbérleteket a szlovén síterepekre, és kicsit megindultak az eladások.
Golte
Golte
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
AKCIÓ
Hotel Bohinj
Bohinj legújabb, modern és alpesi építészet egyvelegét adó szállodája 2021-ben megnyitotta kapuit, pár lépésre a Bohinji-tótól, 5 kilométerre a Bohinj-Vogel nagyikabonos liftjének alsó állomásától. Wellness: fűtött kint medence, szaunák, panorámás pihenő, sókamra, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ribno Alpine Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Ribno**** a híres Bledi-tótól kb. 2 km-re, egy gyönyörű fenyves erdő szélén, nyugodt környezetben található. A szállodában összesen 58 szoba és 3 db 4 személyes lakosztály áll rendelkezésre. A wellness részlegben található pezsgőfürdő, finn szauna, infrakabin.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Ribno Luxury Glamping
Új, 2+2 fős faházikók saját, fűtött dézsafürdővel és szaunával a Bledi-tótól 2 km-re, Bohinj-Vogeltől 32 km-re. A szálláshoz akár privát reggeli, valamint félpanziós ellátás is rendelhető a szomszédos hotelben!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.