Menü ≡

Alsó-Ausztria: új szabályok sítúrázóknak

2018.11.25. | Szerző: Bata Attila
A tavalyi szezonban nem volt egyszerű a sítúrázók helyzete nemcsak Alsó-Ausztriában, hanem szomszédunk számos síterepén. Balesetek követték egymást, időnként betiltották a sítúrázást a kezelt pályákon. Az idei szezonra az alsó-ausztriai síterepek új és vélhetően világos szabályokat dolgoztak ki a sítúrázóknak.
© Bergbahnen Mitterbach/Leiminger
h i r d e t é s
Az alsó-ausztriai síterepek szeretnék a sítúrázást szervezettebbé tenni és ennek érdekében szabályokat dolgoztak ki erre a szezonra. A lényeg, hogy mostantól szabályozzák, hogy melyik síterepen, melyik pályákon és mikor lehet sítúrázni.

Összefoglalva: az alábbi síterepeken engedélyezett a sítúrázás: Lackenhof am Ötscher, Gemeindealpe Mitterbach, Annaberg és Mönichkirchen-Mariensee. Továbbá szintén lehet sítúrázni a felső-ausztriai Forsteralm síterepén, amely az alsó-ausztriai tartomány határán található. Ellenben tilos sítúrázni Hochkar, Kirchberg, St. Corona és Karlstift síterepein.

Két síterepen ingyen, a többin 5-8 eurós napijegyért használhatják a pályákat a sítúrázók. Minden síterep egyedileg szabályozza a sítúrázókat, a részleteket ezen az oldalon találjuk. Az általános szabályokról pedig itt lehet tájékozódni
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »