Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Augusztustól mindennap várja utasait a Zugligeti Libegő

2020.07.28. MTI

Augusztus elsejétől, szombattól újra normál nyitvatartási rend szerint közlekedik a Zugligeti Libegő - közölte a BKV hétfőn az MTI-vel.
Kép: BKV Zrt.
Kép: BKV Zrt.
A libegő szolgáltatása már május végén csökkentett nyitvatartási időben újraindult, szombattól azonban - a páros hetek hétfőjén esedékes karbantartási napok kivételével - mindennap délelőtt tíz és este hét óra között működik majd - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Azt írták, a járványügyi veszélyhelyzet idején, kihasználva a kényszerű üzemszünetet, műszakilag megújult az idén ötvenéves közlekedési eszköz.

A rekonstrukció keretében felújított hajtásrendszerrel még biztonságosabbá vált a Libegő üzemeltetése, amely Magyarország első személyszállító drótkötélpályájaként már 1970 óta szállítja a túrázókat, kirándulókat vagy csupán a budapesti panoráma miatt idelátogató utasokat a János-hegyre, s vissza.

A BKV közölte azt is, hogy augusztus 29-én várják éjszakai libegőzésre az érdeklődőket.
KOMMENTEK
Tobzoska | 2020.07.30. 21:42
Ha már karbantartották a libegőt, akkor remélem még jó ideig marad is olyannak, amilyen most. Kicsit lassúnak, kicsit retrónak, de mindenképpen szerethetőnek. Ha már egy high tech kabinost akarnak, akkor azt a Bécsi úttól a Hármashatár hegyre kellene vezetni. Ott van bőven tömegközlekedési kapcsolat, no meg kicsit szét is lennének vele húzva a budapesti turista látványosságok helyszínei.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.