Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Beindultak a magyar sípályák: egyre jobb a kínálat

2016.01.19. 2016.01.20. Bata Attila | frissítve: 2016.01.20.

Az elmúlt napokban megérkezett hideg és a hóágyúk egyre jobb hatással vannak a hazai pályák kínálatára. Ahol tudnak hóágyúzni, ott folyamatosan javul a pályák minősége és egyre több pályát tudnak megnyitni a nagyközönség előtt.
Eplényben már működik a T1, 1-es, 1/b és 7-es pálya. Jelenleg két újabb pályán dübörögnek a hóágyúk. A tervek szerint szerdán a 6-os, pénteken pedig a 4-es pálya is használható lesz.

Eplény, 1-es pálya
Mátraszentistvánban sem állnak le a hóágyúk. Itt most a síterep felső része síelhető, de szerdától már a 4-es pályán is le lehet csúszni a síterep aljáig. Ehhez jöhet még a 3-as pálya megnyitása valamikor a hétvégén.

Visegrádon már használhatóak az 1/A és a 2/A pályák. Jelenleg a 3/A pályát hóágyúzzák, amelyet szerda este terveznek megnyitni. Ezzel a síterep összes behóágyúzható pályája a nagyközönség rendelkezésére áll.

Visegrád
Visegrád
Kékestetőn szerda reggelre már a felvonó teljes hosszában (1 km) lehet használni a déli oldal pályáját.

Sátoraljaújhelyen a II-es pálya megnyitását kedd délelőttre tervezték.
KOMMENTEK

Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.