Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Különbusz Budapestről az eplényi Síarénába

2009.01.13. Bata Attila

Bátor ötlettel állt elő az eplényi Síaréna. Ezen a héten először indul közvetlen járat Budapest és az eplényi sípálya parkolója között. Az első járat ezen a héten, 15-én, csütörtök délután indul, vissza közvetlenül síelés után. A jegy ára ez első alkalommal 4000 Ft, amely az utazás díját és az esti síelés árát is tartalmazza.
Mintha Dél-Koreában lennénk, ahol a nagyvárosokból este különbuszok indulnak a síterepek felé egy kis esti síelésre, valami hasonló dologgal kísérletezik az eplényi Síaréna. Valószínűleg vannak néhányan a fővárosban, és környékén, akik kora délutántól késő estig szívesen síelnének a kivilágított eplényi síterep pályáján, úgy hogy különbusz hozza és viszi őket Budapest és a síterep között.

Az első különbusz január 15-én, csütörtökön indul 15:00 órakor a Budapesti Kongresszusi Központ melletti parkolóból (1124 Bp, Jagelló út 1.). Az első útra kedvezményes jegyek igényelhetők az siarena.hu honlapon 4000 forintért. Ez az ár tartalmazza az utazás költségét oda-vissza, és a síbérletet 17:00-21:00 óra között. A különbusz közvetlenül 21:00 óra után indul vissza Budapestre.

A különjáratok a következő héten is indulnak, de a jegy innentől már 4500 forintba kerül. A következő hét indulási időpontjai:

2009. január 22. csütörtök - indulás: 15.00 órakor,

2009. január 24. szombat - indulás: 09.00 órakor

Szombaton egy kicsivel többet lehet síelni, hiszen a busz csak 16:00-kor indul vissza Budapestre.

Holnaptól már síelhető lesz a 2-es pálya is, valamint szombattól már a 3-as pálya is üzemelni fog, amely azt jelenti, hogy a síelők és a hódeszkások hazai viszonylatban évek óta nem tapasztalt hosszúságú pályán (majdnem négy kilométer!) csúszhatnak majd.
KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.