Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Havazik a hazai síterepeken, új pályák nyitnak

2019.01.05. | Szerző: Bata Attila
Megérkezett az országos havazás, amely természetesen nagy segítség a hazai síterepek üzemeltetőinek, még ott is, ahol tudnak hóágyúzni. Javuló hóviszonyok, új pályák várnak nyitásra a már üzemelő síterepeken, valamint újabb síterepek készülődnek a nyitásra.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Eplényben látványosan besegített a természet ma reggelre és azóta is szakad a hó. Itt jelenleg az A1-es, A7-s és a Q3as pálya üzemel, de a hóágyúk nem állnak le a havazás miatt és már készítik elő a többi pályát is. Többek között tervben van az A4-es (fekete) pálya behavazása is. Eplényben ma este 9-ig lehet síelni.

Mátraszentistvánban is havazik. Itt a 4-es pályán az ülőlift teljes hosszában lehet síelni. A mai meglepetés, hogy délutánra megnyílhat a sokak által várt 3-as pálya. Ma itt is este 9-ig lehet síelni.

Üzemel Sátoraljaújhely is, ahogy ez a webkamerán látható.

Ma délutántól ismét lehet síelni a visegrádi pályán, 14 és 22 óra között. Ma az 1/a és a bébi pálya lesz nyitva. Vasárnaptól már teljes a nyitvatartás, 9-21 óra között.

Hírek szerint már készülnek a nyitásra és holnap már lehet síelni Pécsen. Tervek szerint jövő héten indulhat a szezon Kékestetőn és Szilvásváradon.

Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »