Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hazai kupasorozat indul gyerekeknek műanyag sípályán

2019.10.09. 2020.03.01. Magyar Sí Szövetség | frissítve: 2020.03.01.

Budapest Síkupa elnevezéssel műanyag sípályás kupasorozat indul gyerekeknek a Magyar Sí Szövetség támogatásával, valamint Budapest és környéki síiskolák összefogásának eredményként. Az első versenyt, melyre csaknem 100 nevezőt várnak, november 24-én, vasárnap rendezi a 4Seasons Síiskola Pestlőrincen.
Kép: 4 seasons Síiskola, Pestszentlőrinc - itt lesz az első futam november 24-én
A versenysorozat azoknak a gyerekeknek szól, akik műanyag pályán tanultak síelni, és meg szeretnének ismerkedni a versenyzéssel. A verseny rendezésnél a szövetség nagy hangsúlyt fektet a pozitív és barátságos környezet kialakítására, a kiegészítő programok - mint például az ugrálóvár, az arcfestés - pedig kitűnő időtöltést biztosítanak az egész család számára.

A versenysorozat öt állomásból áll, és hét korosztályt érint: a 4 évestől 10 éves gyerekek versenyeznek a sorozatban szereplő műanyag sípályákon.
A Budapest Síkupa azoknak a gyerekeknek biztosít versenyzési lehetőséget, akik műanyag pályán tanultak meg síelni. A verseny rendezésnél a szövetség nagy hangsúlyt fektet a pozitív és barátságos környezet kialakítására, a kiegészítő programok - mint az ugrálóvár, az arcfestés - pedig kitűnő időtöltést jelenthetnek a családoknak.

A versenysorozat öt állomásból áll, és hét korosztályt érint: a 4-10 éves gyerekek állnak rajthoz a sorozatban szereplő műanyag sípályákon. A versenyekre 10 budapesti és Budapest környéki síiskola nevezi sízőit. Az első helyszín a pestlőrinci 4Seasons Síiskola pályája lesz, ahol vasárnap 16 órakor kezdődik a verseny. A szervezők csaknem 100 nevezőre számítanak.

„A Budapest Síkupa elindítása egy új kezdeményezés, eddig műanyagpályás kupasorozat nem volt Magyarországon. Az 5 helyszínen az óvodás és a kisiskolás sízőpalántákra igazi verseny körülmények várnak, természetesen lesznek pályabírók, sőt technikai delegált is, akár csak a profik futamain. A legkisebbek, vagyis a mini korosztály sízői csak a pálya felétől indulnak. A kupasorozat életre hívása Tóth Zalán elnökségi tagunk javaslata volt, melynek megvalósítását az elnökség valamennyi tagja támogatta, de a klubok is üdvözölték az ötletet. A Magyar Sí Szövetség célja a kupasorozattal az, hogy a versenyzés élményéhez juttassuk a kicsiket. Bízunk abban, hogy megszeretik a sízést, és hogy közülük sokan a sportág utánpótlás bázisát erősítik majd” – mondta Miklós Edit, a Magyar Sí Szövetség elnöke.

A futamok időpontjai

Kislányok a Pasaréti Síiskola pályáján - Budapest, Pasaréti u. 11-13.
Kislányok a Pasaréti Síiskola pályáján - Budapest, Pasaréti u. 11-13.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.