Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hol lehet síelni Magyarországon a hétvégén?

2021.01.16. Bata Attila

Az idei szezon legjobb hétvégéje előtt állnak a hazai pályák. A pályák számában és hosszában is a legtöbb most áll a hazai síelők rendelkezésére. Egy rövid körkép a síterepek közösségi médiában közzétett információi alapján.
Kép: Sípark Mátraszentistván
Kép: Sípark Mátraszentistván
Ne felejtsük el, hogy a síterepek a síelőket és a snowboardosokat várják a hétvégén. A behavazott pályákat csak ők használhatják! Ha szánkózni, nézelődni, hógolyózni vagy csak a havas tájat szeretnénk csodálni, miközben roppan talpunk alatt a hó, akkor ne az üzemelő síterepeink közül válasszunk!

Készüljünk arra, hogy ilyen kedvező körülmények esetén sokan ellepik a pályákat és a környékét egy "normális" szezonban is. Most a külföldi síelés erősen korlátozott, így további terhelést kapnak a hazai pályák.

A síterepeken vendéglők és büfék csak elvitelre szolgálnak ki, beülni nem lehet. 

Eplény

Itt kezdődött leghamarabb itthon a szezon és itt lehet a legtöbb pályán síelni. Szombaton már az az A1-es, A7-es, Q3-as, T1-es T3-as pályákat lehet használni. Amennyiben az éjszakai hóágyúzás sikeresen végződik, akkor újabb pályákat is megnyithatnak.

Mátraszentistván

Itt a Panorámalift a 4-es pályával, 3, 5, 6, 7, 8 pályák és a C, D, E, F, H, V2, R jelű liftek üzemelnek 9:30 és 16:30 között.

Visegrád

Itt 9-19 óra között az 1/A és a bébi pálya üzemel.

Sátoraljaújhely

9 és 16 óra között üzemelnek (pénztárnyitás: 08:30 órakor, a libegő 08:30 - 16:30 óra között működik). Nyitva: 1-es pálya, a 2-es pálya várhatóan jövő héten nyit.

Kékestető

A 70 méter hosszúságú Oktató 1-es pálya üzemel. A déli pálya 400 méter hosszú felső szakasza hétfőn nyílhat meg.
KOMMENTEK

Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.