Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Íme, az Instagram legnépszerűbb osztrák hegyei!

2022.08.09. Bata Attila

Jó kis vita lehetne belőle, hogy kinek melyik a kedvenc osztrák hegye? Nincs egyértelmű módszer ennek eldöntésére, azonban egy osztrák cég egy érdekes módszerrel próbálta kideríteni, hogy melyik hegyet szeretik leginkább fényképezni az osztrákok.
Kép: Dachsteingletscher Schladming
Kép: Dachsteingletscher Schladming
Az osztrák APA-Comm közel 2000 osztrák hegységről posztolt képet vizsgált meg és az un. hashtagek alapján számolta meg, hogy melyiket említik legtöbbször a leginkább fényképek megosztására használt Instagram közösségi oldalon.

Az idén július 27-i állapot szerint egy síterep vezet, a Felső-Ausztria és Stájerország határán található Dachstein-gleccser, amely üzemeltetése a schladmingi síterepekhez tartozik. A gleccser népszerűségét annak is köszönheti, hogy felvonóval könnyű megközelíteni, és fenn több látványosság is (pl. Sky Walk kilátó) fogadja a vendégeket.
Hasonló felmérés legutóbb 2019-ben készült. Érdekesség, hogy azt utóbbi időszakban megnőtt Alsó-Ausztria népszerűsége. Akkor egyedül Schneeberg szerepelt a listán, a hatodik helyen. Ezt a helyezését most is megőrizte, de csatlakozott hozzá Rax, valamint a lenti 10-es listáról ugyan már kimaradó, de a 14. helyen befutott Hohe Wand. 
KOMMENTEK
keskesonka | 2022.08.11. 09:05
Na ja ezt a dachsteini videot valamikor majusban, ha nem aprilis vegen forgattak. Sommer... Ha igy folytatjuk lassan telen sem lehet sielni.

Itt egy kep a gleccser valos allapotarol (1924 vs 2022)...:

https://postimg.cc/wtGybCQH

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.