Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Jasná: viharos szél miatt elmaradt a világkupa verseny

2016.03.05. | Szerző: Bata Attila
Jasná hozta a szeles formáját és el kellett halasztani a hölgyek mai óriás-műlesikló versenyét. 32 évet kellett várni, hogy ismét ilyen rangos viadalt rendezzenek az Alacsony-Tátrában, de úgy néz ki, hogy legalább még egy napot várni kell. Holnap a szlalom versenyt rendezik, valószínűleg azt meg tudják majd tartani.
Hatalmas érdeklődés várta a mai versenyt, amelyet az erős szél miatt 10:30-ról 11:30-ra kellett elhalasztani az első döntéssel. 10:45-kor ismét összegyűlt a versenybíróság és lemondták a mai versenyt, az időjárási előrejelzések nem kecsegtettek semmi jóval a nap hátralévő részében.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Holnap a szlalomot rendezik, amely lentebbről és szélvédettebb helyről indul. Ha a pálya minősége megengedi, akkor azt a versenyt nagy eséllyel megtartják. Ebben az esetben hétfőn pótolnák a szombati versenyt. A szombati jegyek érvényesek hétfőre is.

Ha holnap nem sikerül versenyt rendezni, akkor délután összeül a versenybizottság, és eldöntik, hogy a két elmaradt verseny közül melyiket próbálják megrendezni hétfőn.

A versenyről itt írtunk előzetest.

Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 12 vendég és 1 regisztrált felhasználó látogatja.