Menü ≡

Kaprun: vasárnap kezdődik a szezon

2020.10.02. | Szerző: Stani
A múlt hétvégi szeptemberi télnek köszönhetően a tervezettnél egy héttel korábban, október 4-én nyit a salzburgi gleccser. (Az eredetileg szombatra tervezett nyitás a várható kedvezőtlen időjárás miatt tolódik vasárnapra)
h i r d e t é s
A múlt hétvégi és hét eleji havazások az Alpincenter környékére (2450 m) fél méter, míg a gleccserre 70 cm-t hoztak. A hidegnek köszönhetően a hóágyúzás is megindult.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Utoljára három évvel ezelőtt volt hasonlóan jó kezdés, akkor szinte az egész szeptember kifejezetten havas arcát mutatta.
A szezon első napján a Gletscherjet 1+2 kabinosok, továbbá a Gletscherjet 3+4 nyolcüléses és kabinos lesznek nyitva. Mellettük üzemel a Gipfelbahn nagykabinos, a gleccsersikló, a Magnetköpfl felső csákányos és a Kitzlifte csákányos felvonók.
A hét eleji információ szerint egészen a Gletscherjet 4 alsó állomásáig csúszhatunk, azonban csütörtökön elkezdték az Alpincenterhez vezető lejtő előkészítését, így akár ez a sípálya is üzemelhet. A szezon első íveit az 1,1b, 4a, 4b és 4c pályákon húzhatjuk.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »