Stubai: pénteken kinyit az ötödik tiroli gleccser is

2020.10.01. Bata Attila

Az öt tiroli gleccser közül utolsóként nyit ki hétvégén Stubai. Természetesen a szezonkezdetnek megfelelő kínálattal, az első hétvégén még csak 2 pályán lehet síelni.
Stubai-gleccser: vasárnapi webkamera képe
A hétvégén körülbelül 60 centiméter hó hullott a gleccseren, ezzel gazdálkodhat a síterep, amely a Daunferner részen nyit meg 2 pályát (7-es és 9-es). A nyolcszemélyes Rotadl ülőlift hegyállomásától (3015 m) a lift aljánál található vendéglőig (2620 m) lehet lesíelni.
Természetesen az idei szezon más, mint a korábbiak. Így a síterep néhány intézkedést bevezetett a koronavírus járvány miatt. Ezeket az alábbi videó, illetve a síterep honlapja is bemutatja.
Egy sor biztonsági intézkedéssel készült fel a síterep a szezonra
A tiroli gleccserek közül Hintertux továbbra is egész évben üzemel. Pitztal két héttel ezelőtt kezdte meg a szezont, Sölden és Kaunertal pedig az előző héten. A többi osztrák gleccser közül Mölltal pénteken, Kitztsteinhorn pedig szombaton nyit.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Sporthotel Cristall csillagcsillagcsillagcsillag
A magyar alkalmazottakkal üzemelő szálloda a Stubai-völgyben, Fulpmesben található, 1,5 km-re Schlick 2000-től, a gleccser pályáitól pedig 23 km-re. Kétágyas szobák, családi apartman és hatalmas lakosztály várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Alphotel Innsbruck csillagcsillagcsillagcsillag
2011/12-ben teljesen felújított szálloda Innsbruck külterületén, a Nordkette fogaskerekű megállótól 3,5 km-re. Panoráma-wellness-szauna részleg a szálloda legfelső emeletén!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Hotel Grauer Bär csillagcsillagcsillagcsillag
Az Innsbruck központjában lévő Hotel Grauer Bär 196 felújított szobával várja vendégeit karnyújtásnyira az óvárostól. A környékbeli sípályákra a szálloda előtt megálló síbusszal juthatunk el, a Nordpark síterephez vezető fogaskerekű vasút pedig 200 m-re található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.